Važna obavještenja GRAS-a o prodaji kupona i izmjeni reda vožnje zbog klizišta

0
Radiosarajevo.ba
Važna obavještenja GRAS-a o prodaji kupona i izmjeni reda vožnje zbog klizišta
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća GRAS Sarajevo obavijestili su građane da od ponedjeljka, 1. februara, počinje prodaja kupona za februar.

Kako su naveli, radi se o kuponima za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremenim penzionerskim kuponima, zatim za strane penzionere, bračne drugove penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

"Također, obavještavamo učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere koji posjeduju pretplatnu kartu za javni gradski prevoz za mart 2020.godine da je period važenja iste produžen do daljnjeg", istaknuto je u saopćenju iz KJKP GRAS.

Podsjećaju i da će podajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža raditi radnim danima od 1. do 10. februara od 7 do 16.30 sati, a od 11. februara do kraja mjeseca od 7 do 15 sati.

"Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 7 do 15 sati. Sva prodajna mjesta u subotu, 6. februara radit će od 8 do 13.30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili", napomenuli su iz GRAS-a.

Istovremeno su obavjestili građane da će od ponedjeljka, 1. februara, zbog pojave klizišta na trasi, skraćeno saobraćati linija broj 76 Hadžići – Mokrine i to do Koščana (stajalište raskršće za Suhodol).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije