Važna informacija za građane: Ponovo promjena u načinu gradskog prijevoza u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Važna informacija za građane: Ponovo promjena u načinu gradskog prijevoza u Sarajevu
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Sarajevo

Kantonalno javno komunalno preduzeće sa sjedištem u Sarajevu (GRAS), u ponedjeljak, 29. januara, izdao saopćenje u kojem je obavijestio korisnike o izmjeni režima javnog prijevoza u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Iz ove kompanije su obavijesti građane da će doći do zamjene gradskog prijevoza u noći narednih dana - sve do 2. februara.

Njihovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

Kerim Čutuna o slučaju Moamera Kasumovića: "Dokaz trulog sistema"

Kerim Čutuna o slučaju Moamera Kasumovića: "Dokaz trulog sistema"

"Obavještavamo korisnike javnog gradskog prevoza da će se, zbog radova BS Telecoma na stubovima kontaktne naponske mreže, u periodu od 30. januara do 2. februara 2024. godine odnosno u noći: ponedjeljak/utorak, utorak/srijeda, srijeda/četvrtak i četvrtak/petak noćni prijevoz na relaciji Baščaršija - Ilidža umjesto tramvajima obavljati autobusima po uobičajenom redu vožnje", saopćio je GRAS.

Podsjetimo, tramvajski saobraćaj na liniji Ilidža - Baščaršija nije bio u funkciji od 23. do 26. januara u periodu od 00.30 do 4 sata ujutro.

Razlog - kompanija BS Telecom je u ovom periodu na stubovima kontaktne mreže postavljala radare i ormariće za brojanje saobraćaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije