Važna informacija: Objavljen spisak ulica koje danas ostaju bez vode

0
Radiosarajevo.ba
Važna informacija: Objavljen spisak ulica koje danas ostaju bez vode
Foto: Printscreen / Popravke na vodovodu

Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo objavilo je danas, 21. septembra, u kojim ulicama će doći do nestanka vode.

Sopštenje KJKP "Vodovod i kanalizacija" prenosi u cijelosti:

"U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u ulicama: Sedrenik, Kečina, Ibrahima hafiza Ridžanovića, Jukićeva, Huseina Đoze, Mihaljevska, Vejsila Čurčića, Muje Šejte, Franjevačka, Porodice Ribar, Akifa Šeremeta, Reisa Fehima Spahe čikma, Džavida Haverića i Sarajevskih gazija.

Novi brutalni napad u BiH: Nasilnik pretukao suprugu, žrtva u bolnici

Novi brutalni napad u BiH: Nasilnik pretukao suprugu, žrtva u bolnici

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Za četvrtak 21.09.2023. godine od 22 sata do jutarnjih sati u petak, 22.09.2023. godine planirani su radovi na sanaciji glavnog distributivnog cjevovoda DN 500 mm u ulici Alipašina.

Važno obavještenje: Ove sarajevske ulice će u četvrtak navečer ostati bez vode

Važno obavještenje: Ove sarajevske ulice će u četvrtak navečer ostati bez vode

U sklopu planiranih radova doći će do prekida u vodosnabdijevanju sljedećih naselja sa pripadajućim ulicama: Koševsko brdo, Bare (Šip), Ciglane, Crni vrh, Gorica, Velešići, Pofalići te ulice: Alipašina, Bolnička, Koševo , Patriotske Lige, Zahira Panjete, Orlovačka, Drinska, Fra Matije Divkovića, Halida Kajtaza, Skopljanska i Ivanjska.

Zbog obimnosti i složenosti poslova normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo u jutarnjim satima u petak, 22.09.2023, po okončanju radova.

Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435. Molimo potrošače za razumijevanje.", navodi se u sopštenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije