Važno obavještenje: Ove sarajevske ulice će u četvrtak navečer ostati bez vode

3
Radiosarajevo.ba
Važno obavještenje: Ove sarajevske ulice će u četvrtak navečer ostati bez vode
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radovi na vodovodnoj mreži

KJKP Vodovod i Kanalizacije najavilo je radove tokom noći s četvrtka, 21. septembra, na petak, 22. septembra. 

Objavu ViK-a prenosimo u cijelosti: 

"Ekipe KJKP 'Vodovod i kanalizacija' d.o.o. Sarajevo će u četvrtak, 21.09.2023. godine od 22 sata do jutarnjih sati u petak, 22.09.2023. godine, vršiti radove na sanaciji glavnog distributivnog cjevovoda DN 500 u Alipašinoj ulici.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora David Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora David Camerona

S obzirom na obimnost radova kao i potrebu za osiguranjem preduslova za izvođenje istih, te otežane uslove rada, doći će do dužeg prekida u vodosnabdijevanju tokom noći.

Do prekida u vodosnabdijevanju doći će u sljedećim naseljima sa pripadajućim ulicama: Koševsko brdo, Bare (Šip), Ciglane, Crni vrh, Gorica, Velešići, Pofalići, te ulice: Alipašina, Bolnička, Koševo, Patriotske lige, Zahira Panjete, Orlovačka, Drinska, Fra Matije Divkovića, Halida Kajtaza, Skopljanska i Ivanjska.

Važno obavještenje ❗️❗️❗️ Ekipe KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo će u četvrtak, 21.09.2023. godine od 22...

Posted by KJKP Vodovod i kanalizacija doo Sarajevo on Tuesday, September 19, 2023

Zbog složenosti poslova normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo u jutarnjim satima u petak, 22.09.2023. po okončanju radova.

Neophodno je pristupiti izvođenju ovih radova s obzirom na to da se radi o glavnom distributivnom cjevovodu kojim se veliki dio općine Centar napaja vodom a u cilju osiguravanja dugoročnog urednog vodosnabdijevanja, te se zahvaljujemo cijenjenim potrošačima na razumijevanju."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije