Važna informacija iz ViK-a za građane u Sarajevu: Koja naselja će biti bez vode 2. i 4. januara

0
Radiosarajevo.ba
Važna informacija iz ViK-a za građane u Sarajevu: Koja naselja će biti bez vode 2. i 4. januara
Foto: Facebook / Ilustracija

Iz KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo objavili su informaciju o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za posljednji dan decembra i prve dane januara.

U subotu, 31. decembra u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Kranjčevićeva i Sedrenik.

U ponedjeljak, 02. januara 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvara u ulici Briješće brdo.

Provjerite koje će ulice u Sarajevu danas biti bez vode

Provjerite koje će ulice u Sarajevu danas biti bez vode

U utorak, 03. januara 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Seada Sinanovića i Oteška.

U srijedu, 04.01.2023.  u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u ulicama: Vrbovska, Cazinska, Prnjavorska, Kaukčijina, Sedrenik, Hamze Orlovića, Kanara, Ramiza Salčina, Jukićeva, Nahorevska, Čobanija, Ohridska, Teočačka, Kakrinjski put, Ešrefa Kovačevića i Adema Buće.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", saopćeno je iz Vodovoda

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije