Vanredni radovi: Veliki dio Sarajeva danas neće imati vode

1
Radiosarajevo.ba
Vanredni radovi: Veliki dio Sarajeva danas neće imati vode
Foto: Facebook / Ilustracija

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u sljedećim ulicama u Sarajevu: Ahmeda Ljubunčića, Vitkovac, Bratunačka, Rasima Turkušića, Bojnička, Nikole Šopa, Asima Behmena, Mis Irbina, Reisa Džemaludina Čauševića, Husinjska, Betanija, Esada Midžića, Mustafe Muje Pašića, Muvedina Ramovića, Ibrahima Hafiza Ridžanovića, Velika aleja, Partizanskog odreda Zvijezda, Skendera Kulenovića, Vranjače, Grbavička, Streljačka i Pogledine.

Kako je saopćeno iz KJKP Vodovod i kanalizacija, normalizacija u vodosnabdijevanju očekujeme se po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Također, u sklopu realizacije Projekta rekonstrukcije pumpnih stanica koji se finansira iz kredita EBRD, za 9. decembar 2021. godine, od 8 sati, planirani su radovi na zamjeni hidromašinske opreme u PS Alipašin most, izvođač radova Unioninvest d.d. Sarajevo.

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Zbog navedenog, doći će do 14-satnog poremećaja (pada pritiska), a na višim kotama i do prekida u vodosnabdijevanju naselja: Koševsko brdo, Bare (Šip), Ciglane, Crni Vrh, Gorica, Velešići, Pofalići, Hum brdo, Gornji Velešići, Donji Hotonj, te ulica: Alipašina, Bolnička, Koševo, Patriotske Lige, Zahira Panjete, Orlovačka, Drinska, Fra Matije Divkovića, Skopljanska, Armije RbiH i Ivanjska.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova", saopćeno je.

Dodaje se kako se za sve informacije možete obratiti njihovom Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

Također mole potrošače za razumijevanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije