Vandalizam u Sarajevu: Pogledajte kako mladići uništavaju znak u parku

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiks

mamu vam debilnu, treba vas par mjeseci na robiju, i čaču vam ludog što vas je debile odgojio

Aleksandar

Presvući ih britanskim školskim uniformama i poslati ih u strogu boarding školu da poprave svoje ponašanje i razviju svoju pamet.

Vedad

Gledaj mu stava sve mu ***em kržljavo. Ono ne zna da stoji a uzeo da čupa i lomi. Ovo policija treba da šuta nogama

Ja1

Kako nemamo policajca pored svakog znaka? Kriva policija, if you know what I mean!

Opa, opa, opala

Lijepe riječi su ukras!

Durmo

Bravo, mama. Bravo, babo/tata. Cijili su ovo imbecili?

Po zasluzi u skladu

***

Ne pijem dok Paja vozi

Treba ih kazniti novčanom pa onda za kaznu da poprave taj znak(zajedno sa roditeljima) pa onda postave znakove gdje treba, ono da iskopaju rupu stave znak betonira itd. Pa onda da okreče sve zidove gdje su grafiti.

Gost

Kakav je problem? Ovog jednoga bez kapuljace je lako prepozat. Uhvatit i zavrnut u ruke dok neoda druge. Poslat neka ciste te ist parkove i tako plate stetu.

Park

Djeca mislila da je znak sprava za vježbanje. Što odmah sve osuđujete . I sto su ga ondje postavili. Neko se može na njega povrijediti a onda bi bilo nismo mi .

Ja2

Kako nemamo policajca pored svakog znaka? Kriva policija, if you know what I mean! ka Ja1 Ova djeca su trojkaši. Jedva završili prvo polugodište.

0min

Kulturna djeca. Kasnije na ***.

Borac sa kauča

Lijepe riječi su ukras!

OMG

Šta je loše u tome što se omladina zabavlja prije džume? Kome smeta bošnjačka omladina, kojoj su puna usta Allaha, džamije, džume, vjere? Ovo je opet protiv Bošnjaka. ka Opa, opa, opala Da su Bogdo na dzumi bili bi bolji. Ovako ocigledno da nisu bas dzamijska djeca.

Jole

E i jest se svakakve stoke nakotilo na Dobrinji!!sta zna papak sta je kultura i fino ponasanje...

Alemrak...

Šta očekujete od pridošlica koji su prvi put vidjeli grad?Nikad neće naučiti

Sarajka

***

Realno

Slika i prilika drustva. Svi koji pljuju po ovim momcicima, pljuju po sebi samima. Mogu svi osudjivati ovo, ali niko ih nije sprijecio, samo ih slikali. Polako postajete svjesni primitivne okoline. Ali ne treba se sekirati zbog ovoga sto rade, bice jos gore.

Sta ces

***

***

***

/ Najnovije