Uporedili smo: Uvod ekspozea Adema Zolja i rada profesora iz Bijeljine identični

Radiosarajevo.ba
Uporedili smo: Uvod ekspozea Adema Zolja i rada profesora iz Bijeljine identični
Nakon što je Adem Zolj izložio svoj ekspoze zastupnicima Skupštine KS-a, zastupnica Naše stranke Sabina Ćudić rekla je da je njegov ekspoze plagijat od zareza do zareza i od riječi do riječi.

Ćudić je navela kako je cijeli uvodni ekspoze novoizabranog premijera KS-a plagijat rada dr. Mileta Vasića sa Univerziteta "Slobomir P" u Bijeljini.

Tim povodom uporedili smo uvodni ekspoze novog premijera Vlade KS-a Adema Zolja sa radom Mileta Vasića "Timovi i timski rad".

Kako je navela Ćudić, zaista su dijelovi ekspozea koji se odnose na globilazaciju, tehničko-tehnološki razvoj, te sposobnost čovjeka za uspješno poslovanje identično navedeni u ekspozeu Adema Zolja.

adem_zolj_ekspoze_prtscr-horz.jpg - undefined

Printscreen

Podsjećamo, Adem Zolj je imenovan za novog premijera Vlade Kantona Sarajevo sa 19 glasova za, 10 protiv i jedan suzdržan.

Riječ je o bivšem direktoru Direkcije za puteve KS-a i aktuelnom izvršnom direktoru za opće, kadrovske i pravne poslove Autocesta Federacije BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije