U ovim sarajevskim ulicama nema vode od 9 do 16 sati

Radiosarajevo.ba
U ovim sarajevskim ulicama nema vode od 9 do 16 sati
Pixabay / Ilustracija
Dnevno vodosnabdijevanje je uredno, stoji u obavještenju Vodovoda i kanalizacija Sarajevo o stanju vodosnabdijevanja i najavi noćnog obaranja pritiska vode i opravke kvarova za danas.

U toku noći, od 24:00 do 05:00 isporuka vode obavlja se pod smanjenim pritiskom, i to u dijelovima grada: od Dolac-Malte do Baščaršije, Otoka, Č. Vila, Alipašino Polje, Dobrinja, Saraj-Polje, Rajlovac a područje Velešića , Pofalića, Kobilje Glave, Ciglana, Koševskog Brda, Breke, Podhrastova, Sedrenika, Zmajevca ,Vogošće, Nahoreva i ulica Alipašina i Koševo vrši se u terminu od 22:00 do 06:00.

Zbog izvođenja radova na popravljanju kvarova na vodovodnoj mreži dana 2. augusta 2016. g. u terminu od 09:00 do 16:00 sati doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju sljedećih ulica:

Sedrenik Čikma, Bužimska, Toplik, Azize Šaćirbegović, Antuna Branka Šimića, Milana Preloga, Safeta Zajke, Goraždanska u (Naselju Čengić Vila), Omera Stupca, Kalemova, Avde Jabučice, Šerifa Loje, Ibre Ćeske, Ibrahima-hafiza Riđanovića, Viteška, Generala Izeta Nanića, Kodžina, Vejsila Čurčića, Urijan Dedina, Husrefa Redžića i Posavska.

Apeliramo na naše cijenjene potrošače da vodu koriste što racionalnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije