Svečano otvoren Veliki park na Ilidži: Zelena oaza na 50.000 kvadrata

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak obavezno

Da malo ne pretjeruju sa ovom koreografijom ?? Šta je ovdje sjemena prosuto dobro nije prašuma postala.

Hvala Austrougari

Bosnjo je poslije rata napravio 632 nove zgrade bez osnovne prateće infrastrukture i parka. Dovoljno vam je da samo usporedite Alipašino Polje,Otoku i ove Tibre. Sta vise Bosnjo je uspio u Sarajevu da unisti parkove i metne na to mjesto zgrade.

Borac sa ksuča

Bosnjo je poslije rata napravio 632 nove zgrade bez osnovne prateće infrastrukture i parka. Dovoljno vam je da samo usporedite Alipašino Polje,Otoku i ove Tibre. Sta vise Bosnjo je uspio u Sarajevu da unisti parkove i metne na to mjesto zgrade. ka Hvala Austrougari Pa zdobro to jest mali problem vas seljaka jer niste navikli na beton

Hvala Austrougarska

Pa zdobro to jest mali problem vas seljaka jer niste navikli na beton ka Borac sa ksuča I evo ga klasični primjer Bosnje ,koji u zivotu nista nije vidio,samo beton i misli ako vidi sto vise betona da je on sve veci gradjanin

Borac sa kauča

I evo ga klasični primjer Bosnje ,koji u zivotu nista nije vidio,samo beton i misli ako vidi sto vise betona da je on sve veci gradjanin ka Hvala Austrougarska Pa dobro to si ti mislio na sebe koji je odrastao u blatu i sad živiš na betonu ma misliš da si grooođanin(gradjanin)

mak i zak

i grbavica i č.vila i alipašino i breka imaju zelene površine. nova poslijeratna naselja ih nemaju. nije baš bošnjo bio oduvijek takav kakvim ga predstavljaju.

ahmed

prije nego zahvališ austrougarina upitaj se koliko je bošnja otišlo iz zemlje njihovim dolaskom a koliko ih je poginulo pružajući otpor okupaciji.

Miki

Na Ilidži ima dovoljno površina za šetnju I bez onoga parka. Ono što nema su nova radna mjesta. Načelnik ne zaposljava ni u samoj općini bez obzira što ima sve manje zaposlenih, a od preostalih pola su bolesni od stresa I pritiska. Stranka mu šalje neke kadrove od Breze do Sarajeva ali ne da rade nego da se smjeste I udome.

/ Najnovije