Šteta se ponovo pohvalio na društvenim mrežama: Građanima smo uspjeli vratiti veliki broj linija

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samir

Ovaj sam sebe promovise a sdp sarajevaki nikad gori odbori se raspadaju krmak malo se mrdni

Gras

Koliko novca je inkasirao centrotrans od kantona sarajevo u posljednje 2 godine?? Ovo bi trebalo mjesečno da se objavljuje i bude dostupno građanima. Vi plasirate podatak koji nije uopće upotrebljiv..niti uporediv.. Šta je poenta ovog članka?

Nejra

Sta je sa tramvajskim linijama 2, 5, 6, 7? Jel' svi moramo da se zbijamo u trojki za Ilidžu? I gdje su novi tramvaji nakon sto je prošao SFF? Danas vidim samo sklepane kante iz starog gvožđa

Smijesno

Legendo ti i onaj cobinjo ste me po cevape poslali, niste ni dokle sa kruznim tokom u brijescu. Ne vjerujem nista vise. Ni vama ni portalima.

NAJBOLJE BI GRADJANE OBRADOVAO

KADA BI SE TI VRATIO ODAKLE SI DOŠO!

Iko

Vratili ste vi cekanje po pola sata na tramvaj, stalne kvarove, revizore uhljupe.

Niko niko kao jaa

Istraživanje vam je stvarno smiješno a pogotovo prezentacija. Čuj 448.677 putnika na relaciji Vogošća Stup. Pa cijeli kanton nema toliko stanovnika . Stvarno smijesno porediti koliko je autobus napravio krugova sa predviđenim putnicima. Niko takve podatke ne moze znati jer 80 % ljudi ima iskaznice a putnike niko ne broji. Ovo je čisto politikanstvo i samopromocija .

Ask

Eto javilo se 7 zelenih

/ Najnovije