Stanje u KJKP GRAS: Za pet godina gubitak smanjen za 55 miliona KM

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac, a kako drugo nego Bosanac

Vidim nema komentara na jako pozitivnu priču. Svaka čast. Iskrene čestitke i za naše Sarajevo da blista ko najsjajnije biser regije.

Grk

A u Elektroprivredi za godinu napravljen dug od 331 milion KM. Tek ostaje da se vidi šta će se desiti sa bh teleco.mom.

Ja1

***

Nnnn

Morate smanjiti gubitke kad vam je 50% linija preuzeo centrotrsns a vi parkirali autobuse i normalno ustedili na gorivu.

Ja1

Pitam ove sda botove, kako je SDA opljackala FABRIKU DUHANA SARAJEVO, nestade firma preko noci?

ja1

SDA botovi, trebalo bi mi citav dan da nabrojim sve firme koje je sda unistila, k nozi kerovi gladni. Sta je bilo sa Sarabonom,zrakom, energoinvestom, Hidrogradnjom, FDS Sarajevo, rudnici, elektroprivreda, u bosnalijeku pljacke nevidjene a sve sda kadar pokrao, energopetrol prodali za sicu itd,itd

***

***

/ Najnovije