Šta se dešava u Sarajevu? Čuju se zvižduci i uzvici: 'Hoćemo satnicu'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čudo neviđeno

Teledirigovani, tempirani ""protesti"" u aranzmanu SDA.

sdfa trauma

paranoja prelazi u ludilo

Ovo se ne radi na kraju mandata

Nikada nije za veće plaće ali na tome se uvijek završi. Niko se ne bori za bolje uslove u kojima će pacijentima i radnicima biti bolje. Ne čujem nikada koji su gorući problemi u sistemu a to dotiče i pacijente koji su nezadovoljni i imaju što reći. Kada svi zajedno istupimo bit će šansi za napredak. Podržavam svačiju borbu za veća primanja i sretno svima u tome ali treba i o drugim sranjima progovoriti!

Trampo

Niste zaslužili ni to što primate. Niste vi jedini u drzavi. Svi moraju preživljavati a vi živjeti ? Tražite ako ima negdje hl**** bez motike. Treba smanjiti plate u cijelom kantonu jer gradani nisu zadovoljni ni vladom , ni zdravstvom, ni školstvom, ni komunalnim preduzećima ni ustanovama a isisaste sav novac iz budžeta kojeg pune svi građani.

Nepravedni sistem

Nagraditi najbolje u struci što prije. Neradnicima smanjiti primanja. To važi za svaki sektor. Nepravedno je da loši i odlični imaju ista primanja. Ko radi više neka više i zaradi.

Samke

**** vam sda majku niko vam ne valja sto vam sda nije digla satnicu

Zabranjeni

Ode trojka na smetljiste istorije

Zabranjeni

Teledirigovani, tempirani ""protesti"" u aranzmanu SDA. ka Čudo neviđeno Nije, zato sto su nase pare dali dodiku i covicu. Neka vrate milijarde i mirna Bosna.

/ Najnovije