Sramotno: Fašistički simboli na ulicama Sarajeva - kukasti križ u centru grada

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ocistite to !!

Obrisite ta svapska ****a !!

Ne pijem dok Paja vozi

To su djela dijaspora patriota dok nisu se vratili EU

Porfiricus Geneticus

***

Kako kome

Ovo je svastika, a "Svastika (od sanskrt. svasti, sreća, zdravlje) je križ s četiri jednaka kraka, od kojih svaki završava produžetkom pod pravim kutom." Treci rajh je oteo svastiku.

Alf

Sramota je sto provocirate kjude sa cioniatickim simbolima da ih crtaju.

Anthony

Iskreno se nadam da ce iz inata zalijepiti jos 1000 plakata u inat ovim neznalicama. Zelim vam iskrenu dobrodoslicu i da ucinite da odvratno jednoumlje u ovoj zemlji iscezne, zajedno sa ovim gelipterima koji su iz obijesti devastirali plakate (na nekim mjestima u gradu su namjerno derali Davidovu zvijezdu), a na ovim crtali kukasti kriz. Radujem se vasem dolasku u BiH, gradjani Izraela.

pa vidi

Nije baš logično u 21. stoljeću okačiti zastavu izraela i očekivati poštovanje ili suzdržavanje. Naprimjer, Izrael je jedna država koja je izmislila bacanje prazne bombe na stambenu zgradu, da bi dali stanovnicima vremena da izađu prije prave bombe. Civilnu zgradu.. Tako da je teško skontati o kojem je, tačno, simbolu sa slike riječ.

Naravno...

Andrle je digao glas protiv najstarijeg i najveceg konc-logora na svijetu u Gazi. Oh, wait! Nije!

Mladomuslimanski Rezervat

Nista novo u reintegrisanom Saraj’vu. Fasisti

Gh

***

Haj opet obrisi

Pa kukasti krst je bosnjacko kulturno naslijedje, oni su se za njega borili u ss handzar diviziji, *********.a.m.a i domobranima, a svega 3% ih je bilo u partizanima, u cemu je problem? Zar skaka i novalic nisu nekoliko puta ponovili kako su se oni borili protiv antifasizma? Protjerali ste srbe iz sarajeva koji su se borili protiv fasizma, svi narodni heroji su bili srbi, prema tome sada uzivajte sa vasim mladim muslimanima, mustafi busuladzicu i ostalim fasistickim simpatizerima.

/ Najnovije