Sindikat uputio otvoreno pismo premijeru KS zbog istupa ministrice Hote-Muminović

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije bas mirna

Prica se po gradu da ova zena redovno tuce svog muza, sta onda ocekivati?

***

***

Nadimak..

Ovi iz ublehaske trojke su fakat izgubili kompas...ali hvala Bogu vrijeme ide pa ce doci novi izbori...

U pet deka oboje

Ne znaš ko je gori, ubleha ministrica ili ubleha sindikalac!

Iva

Ona je tipičan primjer vlasti u KS GORI OD NJE JE BALO I PREMIJER UK

xyz

Pitam se dvije godine čija je, pa je nakon svih propusta tu drze. Pocela je i liftove "otvarati", kakva sličnost sa generalom, koji je uz to bio i sposoban.

komentar

Kakva bahatost i neprofesionalnost. Zena stvarno treba korekciju.

Polusvijet zasjeo

Haj Sivro ne dipr. Ti i ova se privatno natezite, vrijeđajte i kinjite, ne radite to preko funkcija i javnog prostora. Oboje ste loši, nedorasli i prilično nesposobni.

Svašta se prica

Prica se po gradu da ova zena redovno tuce svog muza, sta onda ocekivati? ka Nije bas mirna E, čuj to? Priča se po gradu, kažeš ti? Priča se po gradu i to da vas botove plaća SDA da pljujete po svemu i svakome ko je na nekoj funkciji, a iz je nove vlade. Pruića se i to da lajete na sve što se uradi, napravi, pokrene, očisti, renovira... Samo da spomenem, nako usput, gadna je ova ministrica i meni al gadan mi je i ovaj glavutan Sivro. Čuo sam da se po gradu i to priča.

Trefzui

Samo moment,ova žena, u Sarajevu, glavnom gradu BIH , OVAKVA , HOCE " ID" ! E ,MOJI BOSNJACI ZAO mi. STA BI OD NAKO, DOBROG SVIJETA.

user1651184878

Vidi mu glave vidi mu glave. Pa pokazite potpise sindikalaca na "pismu" nema ih????? Naravno. Ovaj jadnik prima vecu placu tri puta nego nastavnici a oni ga placaju "clanarinom" debili. A zadrigo je masala😄😄😄

Sami

Svaka cast ministrici. Neka konacno neko kaze istinu.

Xxx

***

/ Najnovije