Semir Efendić kritizirao Urbanistički plan: Groblje na brdu Žuč? Cesta pored atletske staze?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

Znači moj Samire nema više Tibri i divlje stambene gradnje.

Katil- efendija

Katil-efendija, beg usred Sarajeva i njegova bratija. E to nije urbanistički plan- nego urbicid i zločin protiv humanosti!

Sejo

Ima li Semire išta da valja?

Zagor

Sve dok licni interesi dominiraju nece biti dobro. Masinbravar bi formirao veliki strucni tim, da ponidi bar dvije opcije i onda politicki izabrao pravo rjesenje. Gradjanstvu Sarajeva trebaju brojna izletista oko grada. Interesdzije pljackasi su nam poklopili Bjelasnicu, zagradili Bijambare, Vrelo Bosne. Spremaju se za otimanje Stojcevca, Velikog polja na Igmanu. Dali su Arapima Obla brda na Treskavici, predivno izletiste sa dvije nekropole stecaka (BurojOzon). Ni tamo vise nece moci izletovsti Sarajlije. Uhl**** i interesi su prioritet, iznad dobra gradjana.

Sve si u pravu

ali iz Tebe izvire revansizam jer nisi izabran za premijera. Radis neke dobre stvari i one su lokalne i nemas kapaciyeta za vece stvari. Izabrao si sdfa

Joja

Ko.se javlja,dao je Tibri svaki mm gdje se moglo izgradit. Nikle zgrade preko puta remize ko iz vode. Kakav plan. Treba reviziju svega ,porusit sve nelegalno i sumljivo,a rumeni i onaj sa Ilidze bivsi sve da plate. Ko o cemu ****a o postenju

Tibraš

Reče Tibraman i ljutito zalupi vratima..

user1651184878

A gdje si nosonja bio prije 8 godina u cijoj vlasti i stranci i sta si predlagao jadnice.

/ Najnovije