SDA Novo Sarajevo optužila gradonačelnicu Karić da troši budžetski novac: Pročitajte njen odgovor

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Danina

Kakvi penzioneri i pokloni? Moji komsije penzioneri nemaju pojma. Ili su to neki privilegirani, tj. odabrani penzioneri?

Sarajevo

***

Sam

Pa kad pricas o fasadam, Skaka je citavu Strosmajerovu obnovio za mandata,a nigdje to nije spominjao.

Hdj

***

Jazavac

Bravo gradonačelnice BRAVO!!!

333

Mozda mi gradjani mozemo da prigovorimo. SDA je za vjeke vjekova izgubila pravo da komentarise neciju budzetsku potrosnju. Da ne kazem kako bi mahom trebali za to i krivicno da odgovaraju.

Smrdibuba

Ma ne mogu ni njih a ni nje.

xxx

Normalno da zrikava tuka trosi, samo se slika za instagram, i nista pod milim bogom n eradi, otapadaju ploce fasade po gradu koza ni da se oglasi, **** je onaj ko je izabra, i ko je stvori, ne volim sda ali tuka, je tuka

Guest

Ne znam kako ih nije stid oni se javljaju da nekoga optuze, pokrali su sve sto se pokrati dalo i vise zaposlili sve od Rodbine do Komsije po javnim institucijama, Suprugama kupovali lazne Diplome i stavljali ih na mjesta Direktora. Najvece ZLO koje se BiH moglo desiti je Kriminalana Organizacija SDA. I sad imaju obraza kao oni nesto da kazu. Fujjj Stoko jedna fujjjj.

user1651184878

Sdfa mafija nema nikog iz grada pa ga ne mogu ni voljeti a unistili su i pokrali sve sto se moglo. A sad bi opet da razvale sve sto je uradjeno jadni bihednici.

/ Najnovije