Saznajemo | Saudin Sivro otkrio kada kreće sa štrajkom upozorenja - 'Ovo su četiri ključna zahtjeva'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hasan

Ovaj Sivro je godinama sutio dok je SDA bila na vlasti, a sada, koliko vidim, svake hefte bi zbog neceg strajkovao. Sta mislite na to da pocnemo strajkovati dok se on, i mnogi drugi, ne smijene zbog sveopsteg kraha obrazovanja ...

Sivro podvala

Saudine samo kad se SDA vrati ti ćeš miran biti. Jel to?

Daj sta das

Sto su mi nesto ovi ministri fino zaokrugljeni, kao da dobro jedu, a vidim da se svi redom i dobro oblace. Hocu da budnem Ministar, moze i brez portfolija.

OMG

Strajkuju jer sekretar ne mora biti pravnik? I jer se broj ljudi u prosvjeti uvecao?? Ja bih ovog ludjaka smijenila.

Jas23

Ovaj mali zeleni primitivni i neobrazovani sivro dosadio i bogu i ljudima! Koja samopromocija! Plate u osnovnom obrazovanju u KS vece od 35% od slijedeceg kantona i ovaj tokmak se buni! Jad i bijeda malih zelenih koji su ostali bez ikakvih argumenata! Tuga, jad i zelena bijeda!

Ja1

Opet ovaj sda buldog

Krajnje licemjeran naslov

Saznajemo | Saudin Sivro otkrio kada kreće sa štrajkom upozorenja - 'Ovo su četiri ključna zahtjeva'

/ Najnovije