Sarajevo: U srijedu potpuna obustava saobraćaja u ovom dijelu grada

2
Radiosarajevo.ba
Sarajevo: U srijedu potpuna obustava saobraćaja u ovom dijelu grada
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Policija / Ilustracija

Na zahtjev Narodnog pozorišta iz Sarajeva, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za izmjenu režima saobraćaja ulicom Branilaca Sarajeva – na dijelu od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva i ulicom Kulovića – na dijelu od raskrsnice sa ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita, na dan srijeda, 4. septembar, radi održavanja koncerta "Glumci pjevaju hitove".

Potpunu obustavu saobraćaja vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u terminu od 20 do 23,30 sati.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih lica u vrijeme realizacije ovih aktivnosti", naveli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Objavljena prognoza za zimu: Kada možemo očekivati prve snježne pahulje?

Objavljena prognoza za zimu: Kada možemo očekivati prve snježne pahulje?

O ovome su se oglasili i iz GRAS-a iz kojeg navode:

"Obavještavamo korisnike da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog izvođenja javnog događaja na trgu Susan Sontag i privremene obustave saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva (od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva) i u ulici Kulovića (od raskrsnice sa ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita) u srijedu, 4.9.2024. godine u vremenu od 20 – 23.30 sati doći do sljedeće izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza:

  • Linije koje polaze sa terminala Dom Armije mijenjat će plazni terminal, te će umjesto sa Doma Armije polazit sa terminala Drvenija."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije