Sarajevo: U pojedinim ulicama večeras potpuna obustava saobraćaja i parkiranja

1
Radiosarajevo.ba
Sarajevo: U pojedinim ulicama večeras potpuna obustava saobraćaja i parkiranja
Foto: Radiosarajevo / Sarajevo

Zbog koncerta Amire Medunjanin koji će se večeras, 31. jula, održati u Sarajevu, u pojedinim ulicama preko puta Vijećnice doći će do obustave saobraćaja.

Izmjena režima saobraćaja sastoji se od: Obustave saobraćaja i parkiranja u srijedu 31. jula 2024. godine od 19 sati do 1. augusta 2024. godine do 1 sat na saobraćajnicama Avdage Šahinagića, Šeher Ćehajina čikma, Obala Isa bega Ishakovića (dionica od mosta Vijećnica do mosta Šeher Ćehajina ćuprija).

Regulaciju toka saobraćaja, na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne prvace, vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo. Nakon utvrđenog vremenskog termina, odnosno stvaranja sigurnosnih uslova za odvijanje saobraćaja motornih vozila, pripadnici MUP-a će uspostaviti redovni režim saobraćanja.

Iran zaprijetio Izraelu: "Okupatori će zažaliti zbog kukavičkog čina, osveta nam je dužnost"

Iran zaprijetio Izraelu: "Okupatori će zažaliti zbog kukavičkog čina, osveta nam je dužnost"

Inače, koncert Amire Medunjanin održat će se na Centralnoj pozornici postavljenoj preko puta Vijećnice (Trg Prve brigade policije, ulica Avdage Šahinagića bb.).

Koncert se dešava u organizaciji Bosanskog kulturnog centra KS u okviru festivala Baščaršijske noći, a pod pokroviteljstvom Vlade Kantona Sarajevo, Općine Stari Grad Sarajevo, Grada Sarajeva, Federalnog ministarstva okoliša i turizma i u partnerstvu sa Turističkom zajednicom KS/Visit Sarajevo.

Ulaz na koncert, koji počinje u 21 sat, je besplatan!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije