Centar Sarajeva: Smeće razbacano po zelenim površinama - kako riješiti ovaj problem?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pipa

mandicu jos nisi smece ocistio

Uvijek jedno rjesenje

Samo kazna..nema druge…za saobracaj, za nepropisno parkiranje, smece..samo udari bas jako po dzepu, bez mogucnosti oprosta, pa ce biti bolje..ne znam sto je toliko tesko prepisati rjesenje koje na Zapadu funkcionise tako dobro

Jole

Prvo kucni odgoj pa onda sve ostalo!!!

GIK

Ovo je uzas, kao filmovi apokalipse! Je li moguce da je ovakav centar Sarajeva! Kod nas na Ilidzi sve blista. Zabrinjavajuce

Kako da ne

Ovi iz Rada guraju smece na travnjak, a ovi iz Parka vracaju na cestu. I tako nas prave idiotima preljevajuci odgovornost jedni na druge. I na kraju krivi prebiraci! Kao da prebiraca ima hiljade, ma citava armija samo rade na razbacivanju, kako vas nije sramota? Sta radi policija? Rastjeruj, pisi kazne, privodi.

Ptazni

Prazni svaki dan i to bi trebalo biti to.... Zakazi termin za smece u npr. 18.00...

Dervo

Cuj kako rijestiti? Pa zabetonirat zelene povrsine, logicno

Pih

Rijesiti ko i u Hr….video nadzor i udri po djepu

user1651184878

Cuj kako rijestiti? Pa zabetonirat zelene povrsine, logicno ka Dervo kriva je trojka godinama 😄😄😄

Namjensko smece

Juce ujutro pun travnjak smeca. Na prvu sam pomislio da je neko istresao kese smeca jer ga ranije nisam uocio a onda sam shvatio da su Parkovi pokosili travu i da je to smece ili bilo tu i ranije ali se od visoke trave nije vidjelo. Nema velike razlike od nerada Rada i Parka.

Sunce

Natjerati Hasana Tanovica sa familijom da kupe smece po Novom Sarajevu, pa onda da pokose travu i da to POKUPE...

/ Najnovije