Samir Avdić se obrušio na Eko Akciju i Anesa Podića: Žestoke poruke zbog novog nebodera u Sarajevu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Luzeri

Svejedno je šta izjavljuje i jedna,i druga,i treća strana…činjenica je da je Sarajevo jedan od najzagađenijih gradova u svijetu! Nema jasne strategije,a godinama se rabi ova tema, ja i?Tko treba da snosi odgovornost:političari ,građani ,eko udruženja ?Ciji je to posao,tko je plaćen za to,tko je kriv,koje mjere su makar minimalno uticale na smanjenje otrovnih čestica zraka? Da li ima itko u ovoj državi da zna raditi svoj posao,ili su svi diletanti ostali ovdje,bacaju svoje ublehe godinama i svi su u pravu,a stanje neodrživo i katastrofalno? Da li su svi izabrani zvanicnici birani prema sistemu neznanja,nestručnosti i potkapacitiranosti,a bez srama i stida i oni zagađuju javni prostor?

Tava

Sjajno, da ne citam dalje oni nemaju pojma o tome, a kriva je SDA, slučaj respiratori i Sebijina diploma

brzi

ako ima volje bice zaustavljeno,ako nema sirotinja ce se gušiti u smogu kao i uvjek

Apsolutna podrška Eko akciji

Anes Podić je osoba od poštovanja i integriteta. Ono što radi, radi za dobrobit svih građana koji se guše u kancerogenim česticama, guše na betonu grada bez zelenih oaza, tope na temperaturama u gradu gdje se ne sadi drveće itd. Ko ima pravo da ga napada umjesto što se upozorenja ne shvate ozbiljno! I ovaj političar je samo još jedan beskorisni, bahati i agresivni čovječuljak uhljeb.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Gulliverus

Kod ovih SDP na vlasti uvijek je neko prethodni, prošla vlast, Osmanlije, Aleksandar Veliki, Sumeru, samo oni ne i samo oni ne firmama koje su bliske HDZ korupciju, samo oni NE!! Moraju po nalogu HDZ CRO uništiti i predati zemlju drugoj zemlji na upravu, SOA agenti sa Soukbunar, sad će ih i onaj Fake braniti kao to su investicije u korist građana...

Reset

Šta i tko može popraviti sve ovo? Nije ovo pitanje za milion dolara,samo je potrebno donijeti zakon,da svi koji su se do sada pojavljivali u javnom prostoru i politici odmah i sada odstupe sa svih pozicija, jer njihovo ovakvo djelovanje vodi ovo društvo u totalnu propast! Anarhija svakako vlada s njima i bez njih,makar neće biti papreno plaćeni za to!

Anes Podić se bori za život grada

Trebamo što više eko akcija i što manje Samira Avdića koji ne znaju ni šta piju i jedu a kamoli dišu.

Popij da te ne ufati meze

Avdić vise ne pije, a ni manje, ponijela ga zastupnička fotelja,pa kako bi to malo,na provincijalni način prikrio, odao se piću ,kaze da ga pice manje zanosi od fotelje!

obicna zena

Kroz Novo Sarajevo ce se moci uskoro samo helikopterom. Ulice uske, zgradurine nicu, saobracaj u kolapsu, kanalizacija i odvodi nula. Jos kad uklone pijacu i 50 stabala u Lozionickoj bice narodno veselje. Mi vec sa prozora ne vidimo tower kad je magla!!!.

Neobična pojava

Kroz Novo Sarajevo ce se moci uskoro samo helikopterom. Ulice uske, zgradurine nicu, saobracaj u kolapsu, kanalizacija i odvodi nula. Jos kad uklone pijacu i 50 stabala u Lozionickoj bice narodno veselje. Mi vec sa prozora ne vidimo tower kad je magla!!!. ka obicna zena Nemojte molim vas vi iz Novog Sarajeva brinuti,makar vi imate tamo zvijezdu DFstranke, Marijelu Hašimbegović, ona reklamira neki preparat koji će vam pomoći da vam šećer ne skače do prve gornje granice kada ste zabrinuti , ova zastupnica se pobrinula da ne bude slijepa ni glava,pa vam toplo preporučuje ovaj preparat,kada ste zabrinuti,vama od kojih je dobila 81 glas na ovim lokalnim izborima! Ne možete makar njoj spočitavati da uzalud sjedi u zastupničkim klupama,zaboga, pobrinula se da vam preporuci taj preparat ,budite sretni sto je opravdala vase povjerenje!Saobracaj u kolapsu,kanalizacija i ostale tričarije nestaju,kad vam Hašimbegović kaže !

Nanna

>>Svejedno je šta izjavljuje i jedna,i druga,i treća strana…činjenica je da je Sarajevo jedan od najzagađenijih gradova u svijetu! Nema jasne strategije,a godinama se rabi ova tema, ja i?Tko treba da snosi odgovornost:političari ,građani ,eko udruženja ?Ciji je to posao,tko je plaćen za to,tko je kriv,koje mjere su makar minimalno uticale na smanjenje otrovnih čestica zraka? Da li ima itko u ovoj državi da zna raditi svoj posao,ili su svi diletanti ostali ovdje,bacaju svoje ublehe godinama i svi su u pravu,a stanje neodrživo i katastrofalno? Da li su svi izabrani zvanicnici birani prema sistemu neznanja,nestručnosti i potkapacitiranosti,a bez srama i stida i oni zagađuju javni prostor? ka Luzeri<<Svaki iole obrazovan, kulruran, nacitan i inteligentan covjek, ako pogleda na TV-u neki intervju, neko zasjedanje, odmah vidi da se To upakovalo u odijelo, ali da mu jako smeta. Govor, i pokreti odaju tesku sirovinu u 90% slucajeva. Nema To veze sa strukom, samo gleda kako da &#039;nabaci&#039; sto vise para. Cast izuzecima kojih je vrlo malo, i koji ne mogu nista da ucine. Zida ko hoce, gdje hoce i kako hoce. Posjekose drvece ostavljajuci beton da ispusta vrucinu na +40°C. Niko ne patrolira nocu kad se lomi drvece i klupe, kradu korpe za otpatke, saraju zidovi i desavaju se tuce, pucnjave i ko zna sta jos.

Bos-Sa

Ovaj Podic nikada nista dobro do sada nije uradio,samo prica po medijima,a i ne mislim da je bas ono za sta se pretstavlja

/ Najnovije