'SAFER' učenje u KS izazvalo lavinu reakcija: Ministarstvo obrazovanja se oglasilo

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Haha

Malo šerijata nije nikog ubLo

Etika

Molit ću lijepo - upitati nadležnu gdje je ETIKA , moral i vjera kad zapošljava u Institut podobne osobe, a onda iste te osobe sprovode "etiku" Budžeta KS!??

GlorifikacijaPraznihMozgova

Ovaj čuveni projekat ove tzv ministrice je Feto/Britanska podmetačina na osnovu koje će uništiti obrazovanje a zatim i po nalogu nečije obavještajne zajednice predstaviti društvo u KS kao radikalno, što znači da nije dobrodošli u EU, svojevrsna Talbanizacija, kao i nasilno prekidanje dobrih odnosa sa Turskom. Već smo prije vidjeli slična podmetanja i njihove implikacije. No Pasaran.

Borac sa Žuči

***

No pasaran

No pasaran

Još jedan skandal

U režiji zatvorenih stranačkih krugova. NE!

Istina

***

Borac sa Žuči

Pa šta bi to sad. Vidi komentatora ! Da i vas gospodo ne vrijeđaju džamije kao Dodika. Šta je problem što je u dokumentu napisano da su muslimani imali škole - medrese prije skoro 500 godina??? To je fakat pa se vi ljutite koliko hoćete. I izgleda vam problem što se narod vratio vjeri. Podrška ministrici. ka Istina Nama je to ponos, ali ne želimo da se taj ponos korist u interesu daljeg razbijanja Bosne i daljih podjela. Onda to prelazi u HARAM.

Odgovorite ljudima

Nemate sta da se zgrazavate. Ministarstvo obrazovanja ne trebate tretirati kao privatnu firmalu. Vaše je da odgovorite na pitanja... 1️⃣ Zasto i na osnovu kojih kriterija ste angažovali fondaciju Mulalic. Koje reference isti imaju? 2️⃣ Zasto i na osnovu kojih kriterija ste angažovali 3 strana teoreticara 3️⃣ Zasto se SAFER tih istih teoreticara temelj na smjernice za Muslimanska društva u postnormalnim vremenim 4️⃣ Kakva mi to posnormalna vremena živimo i sta to konkretno djeci donosi u školama (bez definicija) 5️⃣ Sta znaci priprema muslimana za budućnost? Kakvu? 6️⃣ Kakva etička učenja učenici trebaju izučavati mimo zapadnih i zbog čega?

Pravda

Pa šta bi to sad. Vidi komentatora ! Da i vas gospodo ne vrijeđaju džamije kao Dodika. Šta je problem što je u dokumentu napisano da su muslimani imali škole - medrese prije skoro 500 godina??? To je fakat pa se vi ljutite koliko hoćete. I izgleda vam problem što se narod vratio vjeri. Podrška ministrici. ka Istina Kamo sreće da je ministrica u vjeri! Nije dovoljno zamotati se i glumiti - treba djelima čestitost demonstrirati. Daleko je ova ministrica od vjere, bar po ponašanju i djelovanju!

/ Najnovije