Razbijeni izlozi pekare Manja u Sarajevu

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aaaa čuuuj to...

A što li, pitam se?

Role

Ne opravdavam nasilje i ovakve stvari ali svako onaj ko daje podršku ratnim zločincima Ratku Mladiću, Karadžiću, ko priziva druge Srebrenice i masakre nad Bošnjacima treba da ode iz Sarajeva a uskoro i iz BiH. Nema mu mejsta među Bošnjacima i to treba bez ustezanja dati do znanja takvima. Široka im Srbija.

Miki

***

BiH

Ovako su isto 1914. razbijani izlozi na radnjama čiji vlasnici Srbi.Znači Sarajevo i dalje kasni 100 godina ... Kasaba ostaje kasaba. ka Miki velika razlika, mi razbijamo izloge, a vi koljaci ubijate povratnike, to je velika razlika, nikada nece te biti civilizovani ko Bosnjaci.

Kako kako

Lijepe riječi su ukras!

Ono o istini

Siroka je i vama turska, ali ne idete tamo. A nije istina da covjek daje podraku ratnim zlocincima, lazete da bi izazvalu mrznju sto ste i uspjeli, a to ima i uzvratne osjecaje. ka I vama Ma ja, ti istinu govoriš, tebi i ovom zlikovcu što podvaljuje svinjetinu muslimanima koji je ne jedu treba vjerovati. A što se tiče njegovog veličanja ratnih zločinaca, da li je istina ili ne, procitaj njegove izjave, pogledaj mu fejsbuk profil... sve je jako lako provjerljivo. Ti se našo da pričaš o istini.

Zaostavstina ...

... decenijskog dovlacenja papaka u grad dolazi na naplatu.

Sarajka

Samo bojkot i otici ce sam.Neshvatljivo mi je da ljudi i dalje kupuju u Manji😞

Srb IN

***

Sumljivo lice

Bezveze članci, sad bi tu trebalo ganjati neke teorije zavjere. Neke protuhe se napile ko svinje, išle kući, jedva hodali, zagegali i slučajno naletili na izlog. Sa suzimo pretragu, vjerovatno srbi il hrvati, jer oni likače, nama je ramazan. Tako kad znamo ko se olešio, uzmimo u obzir da su muškarci, godine 18-30 (valjda se tukci opamete i prestanu lokati ko svinje do 30.zasnuju porodicu il sl), dosta je ogranicen br mogućih počinitelja

Dokaz

Ovako su isto 1914. razbijani izlozi na radnjama čiji vlasnici Srbi.Znači Sarajevo i dalje kasni 100 godina ... Kasaba ostaje kasaba. ka Miki Dokaz da se istorija ponavlja 1914, 1941, 1992 i 2024.

Sarajlija

Apsolutno nema potrebe za ovim Ne budite divljaci. Bojkotuj ako ti se ne svidja, ne moras nista razbijati.

Sarajlija

Siroka je i vama turska, ali ne idete tamo. A nije istina da covjek daje podraku ratnim zlocincima, lazete da bi izazvalu mrznju sto ste i uspjeli, a to ima i uzvratne osjecaje. ka I vama Sta Bosnjak ima sa Turskom debilu??? Mi se ne furamo da smo Turci, to je samo u vasim bolesnim zadrtim glavama!! Bosnjak pripada Bosni i Hercegovini, svi smo mi Bosanci i Hercegovci, ovo je nasa zemlja, a onima koji je ne smatraju svojom su izlazna vrata sirom otvorena!!!

LicemUr

*** Ne žele ništa, osim da imaju svoje obrte i da zarađuju lovu u na tim Bosnjacima. Šta bi sa principima?

Obrtnik

Ne žele ništa, osim da imaju svoje obrte i da zarađuju lovu u na tim Bosnjacima. Šta bi sa principima? ka LicemUr Obrt ne poznaje međe.

nadimak

***

Miki

Dokaz da se istorija ponavlja 1914, 1941, 1992 i 2024. ka Dokaz To je samo dokaz da Sarajevo nije maklo naprijed u zadnjih 110 godina , i da su 80te u stvari bile slučajni incident koji se više nikada neće ponoviti...

Gost

Ili niste upućeni ili prešućujete. Preci su vam bili Turci i dobar dio ih je otišao u Tursku kad su otišli osmanski okupatori. Prihvatite da ste kao nacija stari trideset godina. Termin BOŠNJAK je teritorijalna odrednica kao i HERCEGOVAC.

Gost

To je samo dokaz da Sarajevo nije maklo naprijed u zadnjih 110 godina , i da su 80te u stvari bile slučajni incident koji se više nikada neće ponoviti... ka Miki Sarajevo ide u rikverc. Nakon pisanja o svinjetini u bureku razbijanje izloga. Jeli to multikulti Sarajevo?

***

***

Tromeđa

***

/ Najnovije