Radovi i tokom vikenda: Objavljen spisak sarajevskih ulica koje će biti bez vode

0
Radiosarajevo.ba
Radovi i tokom vikenda: Objavljen spisak sarajevskih ulica koje će biti bez vode
Foto: ViK / Facebook / Popravke na vodovodu

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija objavljena je informacija o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za dane vikenda, 7. i 8. oktobar 2023, te za ponedjeljak 9. oktobar 2023. godine.

Za 7. oktobar 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Igmanskih bataljona, Osik i Ahmeta Ljubunčića.

Za 8. oktobar 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Kenana Brkanića, Humska i Samira Radovca.

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Za 9. oktobar 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: Kartal, Ismeta Mujezinovića, Omera Kovača, Muhameda ef. Pandže, Maria Mikulića, Osik, Ahmeta Ljubunčića, Sarač Ismailova, Zaima Šarca, Iza bašće, Panjina kula i Rosulje II i VII.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije