Važna informacija iz Vodovoda: Radovi i u dane vikenda, evo gdje su moguće redukcije vode

0
Radiosarajevo.ba
Važna informacija iz Vodovoda: Radovi i u dane vikenda, evo gdje su moguće redukcije vode
Foto: Facebook / Novi radovi / Ilustracija

VIK Sarajevo objavio je informaciju o planiranim radovima na vodovodnoj mreži u Sarajevu za subotu (23. septembar), nedjelju (24. septembar) i ponedjeljak (25. septembar).

Za danas, 23. septembar, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema radovi će se izvoditi u krugu Pretisa-Bags Energotehnika.

Dan poslije, 24. septembra, također u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulici Humačka ploča.

Na granici BiH i Hrvatske poskok ugrizao ženu dok je radila u vrtu

Na granici BiH i Hrvatske poskok ugrizao ženu dok je radila u vrtu

U ponedjeljak, 25. septembra, nastavljaju se radovi u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema.

Radi se o ulicama Nahorevska, Kečina, Trebinjska, Adema Buće, Stolačka, Sagrdžije, Ahmeta Ljubunčića, Umihane Čuvidine, Jukićeva, Patriotske lige, Nahorevska, Paljevska, Igmanskih bataljona, Kasima Hadžića, Džemala Bijedića, Baruthana, Škaljin sokak i Kamenica.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", saopćeno je iz VIK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije