Radovi i nedjeljom: Evo u kojim sarajevskim ulicama su moguće redukcije vode

0
Radiosarajevo.ba
Radovi i nedjeljom: Evo u kojim sarajevskim ulicama su moguće redukcije vode
Foto: Facebook / Novi radovi / Ilustracija

VIK Sarajevo objavio je informacija o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za danas, 22. oktobar, te ponedjeljak, 23. oktobar.

Za danas, 22. oktobra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Osik, Čauš i Karamušići.

U ponedjeljak, 23. oktobra, također u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u ulicama: Armaganuša, Ćamila Sijarića, Boguševac, Porodice Foht, Osik, Karamušići, Drage Filipovića, Hendekuša, Panjina kula, Hamdije Pozderca, Maria Mikulića, Armije RBiH, Babin do (Bjelašnica), Srđana Aleksića, Cazinska, Adema Buće, Rifata Burdževića, Ibrahima hafiza Ridžanovića, Huseina Đoze, Bjelašnička, te dio naselja Sokolović kolonija.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", saopćeno je iz VIK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije