Prvo protest, pa onda štrajk: Evo kada zdravstveni radnici danas blokiraju Sarajevo

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema povecanja, povecanje plata treba zasluziti

Nista im me treba povecati, mozda bi im cak trebalo i smanjiti satnicu, kako im je mrsko raditi i kako se samo ponasaju prema korisnicima usluga!!!!

Sasa

***

Han

Čemu štrajk? Švedska vapi za zdravstvenim radnicima. Mozes birati grad i bolnicu u kojoj zelis raditi. Naravno, ima kvaka. U Švedskoj moraš zaista i raditi, biti ljubazan, nema bolovanja po pola godine koje potpiše kolega, nema primanja dara i poklona, itd. Ko je spreman na to idite pobogu u bolji zivot. Ja da mogu otišao bih.

Blabla

Nista im ne treba dati, kao sto kod privatnika kazu, idi gdje ti je bolje. Njihova usluga je uzasna svakako, cast izuzetcima, ali vecina je odron. Ko god je prisiljen koristiti njihove usluge je jadan i n.hebao. Ako blokiraju ista, pohapsiti, otpustiti i graditi novo zdravstvo jer ovi nisu ni za sta. Svakako se sve ceka po pola godine-godinu pa tako necemo puno izgubiti i da otjeramo sve koji ne zele notmalno raditi a samo bi primali povisice za ****anje po iodnicima i ispijanja kafa, i bahacenja nad pacijentima koji nemaju para da idu privatno.( ponavljam cast izuzetcima kojih je mali broj).

Ne pijem dok Paja vozi

Čuj ove dijasporo patrioto na socijali šta pišu, kad bi vama socijala zakasnila par dana ili kad bi vamsmanjili socijalu jedan euro vi bi napravili haos

BAD

a kad sebi trebate dići plate onda sve može, i to uvijek !!!

Sramota ...

... ovog grada!!! Nemate pravo ogranicavati kretanje gradjana!!

/ Najnovije