Pripremite zalihe: Više od 20 sarajevskih ulica danas bi moglo ostati bez vode

2
Radiosarajevo.ba
Pripremite zalihe: Više od 20 sarajevskih ulica danas bi moglo ostati bez vode
Foto: Facebook / Radnici Vodovoda na terenu

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija objavljena je informacija o radovima koji će se izvoditi na vodovodnoj mreži danas, 27. septembra.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama:

Poligonska, Humska, Reisa efendije Hadžiomerovića, Juraja Najtharta, Dejzina Bikića, Edhema Mulabdića, Grličića brdo, Mandrina, Abdurahmana Muharemije, Avde Palića, Butmirska, Enesa Herića, Hameda Buljubašića, Esada Midzića i Rate Dugonjića.

Lokalni izbori 2024 | Mandić i Gratz nisu došli na debatu, stigla žestoka poruka iz Jažićevog tabora

Lokalni izbori 2024 | Mandić i Gratz nisu došli na debatu, stigla žestoka poruka iz Jažićevog tabora

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Valtera Perića, Omera Kovača i Augusta Brauna, Kotromanića i Gajev trg. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći također u navedenim ulicama.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.
Za sve informacije možete se obratiti našem dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435", saopćeno je iz Vodovoda.

Objavljen je i plan očitanja vodomjera, od 30. septembra do 4. oktobra, i to za naselja: KOVAČI - VRATNIK- HLADIVODE – FALETIĆI, MIHRIVODE - SEDRENIK- PODHRASTOVI- LOGAVINA, BJELAVE - NAHOREVO- KOBILJA GLAVA- HOTONJ DONJI, SEMIZOVAC - VOGOŠĆA. Više detalja o tome čitajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije