Podrška Švicarske: Nove prostorije Biroa za zapošljavanje Novi Grad

Radiosarajevo.ba
Podrška Švicarske: Nove prostorije Biroa za zapošljavanje Novi Grad
/ Biro za zapošljavanje

Povodom otvorenja novih prostorija Biroa za zapošljavanje Novi Grad pozvao je predstavnike medija da proprate ovaj događaj.

Kako se navodi u saopćenju, JU „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“ uz podršku Vlade Švicarske u okviru Projekta zapošljavanja mladih (YEP) uspjela da obezbijedi i adaptira još jedan Biro za zapošljavanje.

"Služba je za potrebe ovog općinskog biroa, nakon dugog niza godina rada u neuslovnim prostorijama, kupila novi poslovni prostor i potpuno ga prilagodila europskim standardima, koji zahtjevaju šaltersko poslovanje i individualan pristup strankama, odnosno organizovanje i realizaciju individualnog ili grupnog savjetovanja te organizaciju radionica, obuka i seminara2, kaže se u saopćenju.

Otvaranje novih prostorija Biroa za zapošljavanje Novi Grad je predviđeno je u utorak 17. aprila u 11 sati, na adresi Branislava Nušića broj 170, naselje Dobrinja V.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije