KS / Podrška Švicarske: Nove prostorije Biroa za zapošljavanje Novi Grad

12. 04. 2018. u 17:59:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 36

Povodom otvorenja novih prostorija Biroa za zapošljavanje Novi Grad pozvao je predstavnike medija da proprate ovaj događaj.

Kako se navodi u saopćenju, JU „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“ uz podršku Vlade Švicarske u okviru Projekta zapošljavanja mladih (YEP) uspjela da obezbijedi i adaptira još jedan Biro za zapošljavanje.

"Služba je za potrebe ovog općinskog biroa, nakon dugog niza godina rada u neuslovnim prostorijama, kupila novi poslovni prostor i potpuno ga prilagodila europskim standardima, koji zahtjevaju šaltersko poslovanje i individualan pristup strankama, odnosno organizovanje i realizaciju individualnog ili grupnog savjetovanja te organizaciju radionica, obuka i seminara2, kaže se u saopćenju.

Otvaranje novih prostorija Biroa za zapošljavanje Novi Grad je predviđeno je u utorak 17. aprila u 11 sati, na adresi Branislava Nušića broj 170, naselje Dobrinja V.

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA