Općina Stari Grad zbog pogoršane epidemiološke situacije objavila nove mjere

1
Radiosarajevo.ba
Općina Stari Grad zbog pogoršane epidemiološke situacije objavila nove mjere
Foto: Starigrad.ba / Općina Stari Grad

S obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju i povećan broj zaraženih osoba, a s ciljem smanjenja broja stranaka koje dolaze na prostor općinske recepcije (A objekat) radi uvida u predmete, prijema rješenja, po pozivu službi itd, Općinski štab civilne zaštite naložio je da se unutar svake službe u Općini Stari Grad Sarajevo odredi kontakt telefon i osoba zadužena za kontakt sa strankama i informisanje istih vezano za predmete u postupku.

Službe su dužne voditi računa o terminima za prijeme stranaka na recepciji (A objekat), kako se ne bi unutar prostorije okupljao veći broj ljudi.

Podsjećamo, još od marta prošle godine, usljed situacije izazvane COVID-om, na snazi je odluka kojom je uvedena privremena mjera i strankama ograničeno kretanje unutar zgrade Općine Stari Grad. Usluge se ostvaruju u Šalter sali, odnosno na info-pultu u holu Objekta A gdje stranke mogu izvršiti uvid u predmet i konsultacije ili se javiti po pozivu nadležnih službi. Kretanje stranaka unutar zgrade nije dozvoljeno. Ove mjere provode se s ciljem zaštite stranaka, kao i uposlenika Općine Stari Grad.

Kontakt telefona i osoba zaduženih za informisanje stranaka možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije