Okerić stao u odbranu ministrice Hota-Muminović: "Konačno vraća obrazovni sistem gdje i pripada"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

Kada će ovog pokvarenjaka otjerati? Smeće politicko za koga i policija i tužilaštvo isudstvo odlično radi a sada i ova radikalna islamska ministrica odlično radi Jadno Sarajevo sa ovim ublehama

Ovaj čoban

Da je išta znao o obrazovanju završio bi fakultet, a ne nešto kvazi onoidsz,a da je obrazovan, kao što nije, imao bi toliko logike da ne bude sudrug konakoviću u uništavanju države.

Ni blizu

Loša je Edo, loša.

Gulliverus

Stranački članovi, kolege je moraju hvaliti i braniti jer je sve to u interesu održanja na vlasti u sklopu budućeg malog BAO u sklopu Vučićevog Srpskog Sveta aka Svet nekoliko miliona muslimana koji mogu skupa da slave Bajrame

Pametnjaković

Žalosno je da o obrazovnom sistemu i značaju Hote za njega, daju dva NiP člana, ovaj Okerić što jedva završi Kriminalistiku i onaj Osmanović, što je do svoje 45 čuvao ogradu američke ambasade, pa onda naprasno završio DIF pa u istoj godini magistrirao i diplomirao. E ovakvi kadrovi pričaju o obrazovnom sistemu.

pingvin-na-aparatima

Ne valja vam posao Bgm. Pa vi ste gori od SDA.

Zvijer

Mahalaši brane mahalušu, sve zbog ličnog/stranačkog interesa. Briga njih za obrazovni sistem, nastavnike i djecu. I Hota hoće sebi poene jer puca na višu poziciju od kantonalne ministričice. Osilila se jer joj stranka i ovakve kabadahije stoje iza leđa.

nasvasta

Doveli ste prosvjetu temelj opstanka naroda na nivo policajaca medicinskih sestara šofera vodoinstalatera bravara itd isti ste kao zelena polupismena mafija neprijatelji sopstvenog narodu fuj.

Jole

Žalosno je da o obrazovnom sistemu i značaju Hote za njega, daju dva NiP člana, ovaj Okerić što jedva završi Kriminalistiku i onaj Osmanović, što je do svoje 45 čuvao ogradu američke ambasade, pa onda naprasno završio DIF pa u istoj godini magistrirao i diplomirao. E ovakvi kadrovi pričaju o obrazovnom sistemu. ka Pametnjaković da ne govorimo o "doktoricama i profesoricama"koji su zavrsili fakultete nigdje i cak bili direktori u medicinskim ustanovama

Cosimo

Ovo što ministrica radi je čisto iživljanje i liječenje frustracija nad prosvjetnim radnicima. Bravo Sivro, puna podrška u borbi protiv sadističkih metoda u vidu novih normativa i standarda kao i ostalih represivnih pokušaja zastrašivanja i ušutkivanja prosvjetnih radnika.

Gnjevnik

Ovo Okerić podržava, hvala ti Okeriću želim ti što brži odlazak sa političke secene a i sam ću se potrditi da bude tako: Molit ću lijepo, gospođu ministarku, kako je nije stid i sram zaposliti direktoricu IRPA bez konkursa, pa dodati pride još 40-ak uposlenika pod sumnjivim okolnostima. Usvojiti Budžet ove, nedostaje mi pravo ime - ustanove, od 1 600 000 bez finansijskog plana pa još tražiti 500 000. I sve to nazivati reformom koja se provodi bez adekvatne udžbeničke, kadrovske i svake druge vrste pripreme. Nikad ne sprovesti evaluacije 9-godišnjeg obrazovanja. Tražiti mnogo veća primanja za direktore (čini mi se da jedan izgovor bi da direktori brinu o djeci, aman prozirnosti). Provoditi nekakve sumnjive projekte ( SAFERE) sa mutnim i upitnim likovima. Trošiti, sigurno, višemilionske iznose na kvzipredavanja po ilidžanskim hotelima (kao da ni jedna škola ili univerzitet nema ni amfiteatra ni sale - niti opštine imaju bilo kakve sale !?) Još kada čovjek vidi i čuje na kojem nivou se vodi konverzacija sa sindikatom i ostalima - kupio bi bespovratnu kartu za PM samo da više to ne gleda i ne sluša. Draga djeco oprostite!!! Vi nemate od koga učiti, prepušteni ste internetu i sebi.

Pružni prelaz

Ne valja vam posao Bgm. Pa vi ste gori od SDA. ka pingvin-na-aparatima Teško je biti gori od SDA. Ovi nisu dobri ali biram ipak njihA umjesto SDA.

A šta misliš da je ovaj Sivro bolji od Okerića? Ne

Ovo Okerić podržava, hvala ti Okeriću želim ti što brži odlazak sa političke secene a i sam ću se potrditi da bude tako: Molit ću lijepo, gospođu ministarku, kako je nije stid i sram zaposliti direktoricu IRPA bez konkursa, pa dodati pride još 40-ak uposlenika pod sumnjivim okolnostima. Usvojiti Budžet ove, nedostaje mi pravo ime - ustanove, od 1 600 000 bez finansijskog plana pa još tražiti 500 000. I sve to nazivati reformom koja se provodi bez adekvatne udžbeničke, kadrovske i svake druge vrste pripreme. Nikad ne sprovesti evaluacije 9-godišnjeg obrazovanja. Tražiti mnogo veća primanja za direktore (čini mi se da jedan izgovor bi da direktori brinu o djeci, aman prozirnosti). Provoditi nekakve sumnjive projekte ( SAFERE) sa mutnim i upitnim likovima. Trošiti, sigurno, višemilionske iznose na kvzipredavanja po ilidžanskim hotelima (kao da ni jedna škola ili univerzitet nema ni amfiteatra ni sale - niti opštine imaju bilo kakve sale !?) Još kada čovjek vidi i čuje na kojem nivou se vodi konverzacija sa sindikatom i ostalima - kupio bi bespovratnu kartu za PM samo da više to ne gleda i ne sluša. Draga djeco oprostite!!! Vi nemate od koga učiti, prepušteni ste internetu i sebi. ka Gnjevnik

Gnjevnik

ka A šta misliš da je ovaj Sivro bolji od Okerića? Ne Osvrnuo sam se na Okerića ne na Sivru. Bilo ko da je završio srednju školu, bar, trebao bi znati o čemu govorim. Dakle, riječ je bila o Okeriću a ne o Sivri!

/ Najnovije