Oglasio se Vodovod o haosu na Barama: Molimo građane da koriste alternativne saobraćajne pravce

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Vodovod o haosu na Barama: Molimo građane da koriste alternativne saobraćajne pravce
Foto: Radiosarajevo.ba / Ulica Alipašina, vodovod

Prilikom izvođenja radova na popravci kvara na glavnom distributivnom cjevovodu u ulici Alipašina u Sarajevu došlo je do izlijevanja velike količine vode na kolovoz.

O haosu koji je nastao na Barama oglasio se i KJKP Vodovod i kanalizacija.

"Obavještavamo građane da je, nakon što je izvršen popravak kvara na glavnom distributivnom cjevovodu u ulici Alipašina i puštanja vode u sistem, došlo do novog kvara.

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Došlo je do izljevanja velike količine vode na saobraćajnicu, te molimo građane da koriste alternativne saobraćajne pravce dok se kvar ne sanira", saopćili su iz Vodovoda.

Ranije su saopćili iz Vodovoda kako će u sklopu planiranih radova doći do prekida vodosnabdijevanja sljedećih naselja sa pripadajućim ulicama: Koševsko brdo, Bare (Šip), Ciglane, Crni vrh, Gorica, Velešići, Pofalići, Hum brdo, Gornji Velešići te ulice: Alipašina, Bolnička, Koševo, Patriotske Lige, Zahira Panjete, Orlovačka, Drinska, Fra Matije Divkovića, Skopljanska i Ivanjska.

Zbog obimnosti i složenosti poslova normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se u petak, 8. septembra u jutarnjim satima po okončanju radova.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/Cw5NJlKIqSo/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije