Objavljena informacija: U ovim sarajevskim ulicama danas neće biti vode

0
Radiosarajevo.ba
Objavljena informacija: U ovim sarajevskim ulicama danas neće biti vode
Foto: Facebook / Ilustracija

KJKP Vodovod i kanalizacija i jutros je uputio informaciju za građane u kojoj se navodi u kojim ulicama u Sarajevu danas neće biti vode. Uz redovne popravke, također, vršit će se radovi i na rezervoaru Vogošću, pa će i veliki dio ovog naselja danas biti bez vode.

Pa će se tako, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema,  danas izvoditi radovi na popravkama kvarova u sljedećim ulicama: Put Famosa, Pijačna, Blagajska, Derviš-paše Bajezidagića, Jahiela Fincija, Ramiza Jašara, Zahira Panjete, Hum brdo, Muhameda Hadžijahića, Pavla Lukača, Sarač Ismailova, Reljevska, Briješće brdo, Mustafe Muje Pašića, Mandrina i Papučina.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", navode iz Vodovoda.

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

Za danas su planirani radovi i ugradnja mjerne opreme na Rezervoaru Vogošća gornja, dodaju iz ovog preduzeća. Pomenuti radovi izvodit će se u periodu od 9h do 17h.

U sklopu planiranih aktivnosti doći će do prekida u vodosnabdijevanju sljedećih naselja i ulica: Krivoglavci, Poturovići, Ljubina, Svrake, Semizovac, Nebočaj, Tome Mendeša, Omladinska, Safeta Krupića, Ahmeda Rizve, Izeta Delića, 24. Juni i dio Jošaničke ulice.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u večernjim satima.

"Molimo potrošače za razumijevanje", dodaje se u informaciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije