Obavještenje: Nova cijena karti za Trebevićku žičaru

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pokloni

Im stranac novac da naprave zicaru poslije 30 godina i onda povecavaju cijene da bi sto vise zaradili,kakva bagra.

Užas

Ovo je čisti bezobrazluk. Zar smo se toliko borili da obnovimo zicaru da bi sada sluzila samo za strance i za place ovih uhl****. Koja ce budala dati 90 KM. za povratne karte troclane porodice. Pa kako voliti svoj grad kada sve papci oteše. Struja jos nije poskupila i to je prava laz. Koliko ce onda biti Štetine tramvajske i trolejbuske karte. Ne treba naručivati nove tramvaje. Bice dosta ovo sto imamo.

***

***

Milivoje

Pa samo malo vise da su ulozili, jednu vjetroturbinu da stave, i eto dzabe struje. Ili I solarne panele. Svi bi pare da se vrate sto brze, shvatam. Jevreji kazu "ako 10 godina radiš i na nuli si, dobro radis". Tako treba posmatrati opstanak i biznis na kraju.

kaze se...

karata. A osim toga, vama hitno treba lektor.

***

***

jasko

Procitajte na SLOBODNOJ BOSNI ili na NAP, kako je sadasnji direktor JP Sarajevo, a bivsi novinar Bakir Hadziomerovic pisao o cijenma karte za zicaru. Znaci sve naj, naj gore, a sad dodje maca na vratanca i on postade taj isti direktor koji je jos povecao, kako je sam pisao diskriminatorske odluke. Aferim!

obicna zena

Pa onda dodjes do Pine pa te oni jos ogule. Kad se kuci vratis pomislis da si bio na Tajlandu.

Kakanj

Sramota. Pa ovde dolaze svi nasi ljudi. Avi kao! Ajmo ih oguliti. E pa j..te se i vi i zicara.

Limvote Rajvosa

I Dalmatinci trebaju platiti 30 marona po glavi. Onda stvarno ne bi trebao niko prigovarati o cijenama na moru. Zamislite šta bi bilo kada bi stvari koštale 5 puta više za turiste iz BiH nego za domaće.

/ Najnovije