Nove dojave o bombama u sarajevskim školama: Oglasila se resorna ministrica Naida Hota-Muminović

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Euro

Molim Vas, nemojte samo ovu citirati i pokazivati u eter, sve je uništila što se može uništiti, za to je TROJKA po..šila na lokalnim izborima.

Gadljivo

je slusati.

Ambasada SAD - HELJP - sajberski napad

5- kolona pravo aktivna a niko im ne može ući u trag. Možda koriste IP negdje iz USA ili Izraela ?

Motivi

Da li je tema personalno ministrica, ili je možda i kriva za dojave o bombama? Nekada mi se čini da pojedini komentatori ocjenjuju neke opasne i izazovne situacije personalno, a to ne trebamo činiti ! Kada se radi o nečijem licnom radu ,naravno da treba komentarisati!Skretanje s osnovne teme neće stvoriti kritičnu masu ljudi kako bi se riješio problem! Prema mojem mišljenju,tužilaštvo i policija moraju se sto prije oglasiti priopćenjem za javnost,jer je uznemiravanje i stvaranje panike krivično djelo,a javnost je uznemirena,roditelji ,učenici ,uposlenici…Molim vas za hitno djelovanje!

Kritičar

Zašto se ne angažuju policijske i druge službe u otkrivanju. Zašto se juče krilo da su škole dobile dojave, a navodno dan prije uhvaćen počinitelj. Da li nas to vlast pokušava zavarati da nešto rade. Zašto roditelji svoje nezadovoljstvo povodom događaja istresaju na školu, a ne na službe koje su zadužene za ovakve slučajeve. Zašto već danas nemate dojave obzirom da su neke škole ostavile da se radi online. Očigledno su se neki učenici zaigrali, a sada ih prekrivaju jer su nečiji. Lijepo vi zakonski stavite da je dojava bombe teroristički čin, pa se uhvate počiniocini kazne, a ne da roditelji djece koja su dojavljivala ne žele da im dijete ima dosje i pojeo vuk magarca. I na kraju nemojte nam više oglašavali izjave dotične, jer je ona ovdje totalno beskorisna

Kakva ubleha od zene

A roditelji ovce. Tek se sada oglasava

U HR se 3 godine robija za ovo

Zašto se ne angažuju policijske i druge službe u otkrivanju. Zašto se juče krilo da su škole dobile dojave, a navodno dan prije uhvaćen počinitelj. Da li nas to vlast pokušava zavarati da nešto rade. Zašto roditelji svoje nezadovoljstvo povodom događaja istresaju na školu, a ne na službe koje su zadužene za ovakve slučajeve. Zašto već danas nemate dojave obzirom da su neke škole ostavile da se radi online. Očigledno su se neki učenici zaigrali, a sada ih prekrivaju jer su nečiji. Lijepo vi zakonski stavite da je dojava bombe teroristički čin, pa se uhvate počiniocini kazne, a ne da roditelji djece koja su dojavljivala ne žele da im dijete ima dosje i pojeo vuk magarca. I na kraju nemojte nam više oglašavali izjave dotične, jer je ona ovdje totalno beskorisna ka Kritičar

???

Saopštenje je korisno koliko i otkrivanje mokre vode. Ova je itekako svoju stranku oslabila na izborima. Zbog nje i Nikšića rezultati nisu bolji.

Tadija

Nek je ona srozala trojuku ali obrazovanje jezatjerala u pm. Napravila kvazi intitut - pozapošljavala bez konkursa (naravno, nesposobnjakoviće) a sve vješto se krijćiiz marame - tako da i vjeru degradira jer sama vjeruje da radi kako treba, međutim teren je mnogo drugačiji.

Visoki predstavnik

Samo Visoki predstavnik moze biti duboko zabrinut. Koliko ja znam Vi ste Ministrica i kao takva dio vlasti pa mi nike jasno sto putem medija porucujete sta bi Vlada TREBALA raditi?!! Zasto to Vlada nije vec URADILA?!!! U prijevodu...PROSIPATE SUPLJU.

Eto

I to će proći.

Motivi

Zašto se ne angažuju policijske i druge službe u otkrivanju. Zašto se juče krilo da su škole dobile dojave, a navodno dan prije uhvaćen počinitelj. Da li nas to vlast pokušava zavarati da nešto rade. Zašto roditelji svoje nezadovoljstvo povodom događaja istresaju na školu, a ne na službe koje su zadužene za ovakve slučajeve. Zašto već danas nemate dojave obzirom da su neke škole ostavile da se radi online. Očigledno su se neki učenici zaigrali, a sada ih prekrivaju jer su nečiji. Lijepo vi zakonski stavite da je dojava bombe teroristički čin, pa se uhvate počiniocini kazne, a ne da roditelji djece koja su dojavljivala ne žele da im dijete ima dosje i pojeo vuk magarca. I na kraju nemojte nam više oglašavali izjave dotične, jer je ona ovdje totalno beskorisna ka Kritičar Molim vas,necemo se valjda miješati u operativni rad policije i tužilaštva ,sve ranije dojave su blagovremeno javljene! Moguće je da se sada poduzimaju druge operativne radnje,neka saznanja u ovoj fazi istrage možda nisu za javnost?! Važni su komentari usmjereni prema ministrici, a sto može ,a i ne mora ,biti indikativno .Tema su dojave o bombama,tko i s kojim motivima to čini ?Nije umjesno prozivati ministricu na ovu temu,sigurno je da joj dojave o bombama ne idu u prilog,jer ona nema nadleznosti po pitanju opće sigurnosti svih gradana,a niti po pitanju sigurnosti ove vrste u školama !

Ona je podvala

>>Samo Visoki predstavnik moze biti duboko zabrinut. Koliko ja znam Vi ste Ministrica i kao takva dio vlasti pa mi nike jasno sto putem medija porucujete sta bi Vlada TREBALA raditi?!! Zasto to Vlada nije vec URADILA?!!! U prijevodu...PROSIPATE SUPLJU. ka Visoki predstavnik<< Grohotom se smijemo kada vlast počne da apeluje na vlasti da se nešto poduzme, koliko mozga treba za takvo nešto?!? Ova žena da ima ikakve stručnosti i znanja kao i mrvu obraza i samokritičnosti, daaaavnoo bi dala otkaz na svaku javnu funkciju jer bi shvatila koliko je nesposobna. A o stranci koja nema svijest o šteti koju dotična pravi nemam riječi. Ili se to sve radi namjerno iz nekog perverznog razloga jasnog samo njima. Koliko je samo nesposobnjakovića zaposlila i pedofila zaštitila.

Čas

>>>>Samo Visoki predstavnik moze biti duboko zabrinut. Koliko ja znam Vi ste Ministrica i kao takva dio vlasti pa mi nike jasno sto putem medija porucujete sta bi Vlada TREBALA raditi?!! Zasto to Vlada nije vec URADILA?!!! U prijevodu...PROSIPATE SUPLJU. ka Visoki predstavnik<< Grohotom se smijemo kada vlast počne da apeluje na vlasti da se nešto poduzme, koliko mozga treba za takvo nešto?!? Ova žena da ima ikakve stručnosti i znanja kao i mrvu obraza i samokritičnosti, daaaavnoo bi dala otkaz na svaku javnu funkciju jer bi shvatila koliko je nesposobna. A o stranci koja nema svijest o šteti koju dotična pravi nemam riječi. Ili se to sve radi namjerno iz nekog perverznog razloga jasnog samo njima. Koliko je samo nesposobnjakovića zaposlila i pedofila zaštitila. ka Ona je podvala<<Gdje je razmišljanje o lažnim dojavama,vi kao da ste na času geografije a odgovarate kao da ste na času matematike!

/ Najnovije