Nihad Uk: Unapređenje obrazovnog sistema je prioritet, podrška OSCE-a za kurikularnu reformu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Polikita

Vlada Kantona na čelu sa mlađahnim Nihadom se totalno pogubila. Ipak tu trebaju iskusniji ljudi koji su nešto prošli u životu i nešto radili. Imaju najveći budžet u državi kao komplet entitet a opet im fali paaara pa pokušavaju globiti narod preko poreza. Umjesto da nakon 30 godina ima sve manje projekata jer su završeni oni izmišljaju nove gluposti dok narod preživljava na narodnom kazanu.

Proteus2

Popishađo vam se na kurikularnu reformu, to je takav korak unazad da to nije normalno. Ovaj OSCE inače uvijek podržava gluposti koje idu na štetu sistema ili običnog građanina BiH.

Lena

***

/ Najnovije