Najnovija informacija: Veće područje Sarajeva danas bez vode, popravlja se važan kvar

0
Radiosarajevo.ba
Najnovija informacija: Veće područje Sarajeva danas bez vode, popravlja se važan kvar
Foto: Facebook / Radovi / Ilustracija

U toku su opsežni radovi na popravci kvara na glavnom distributivnom cjevovodu u ulici Alipašina u Sarajevu, potvrđeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija.
 
Radnici KJKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Sarajevo nalaze se na dubini od šest metara, gdje će nakon iskopavanja, a zatim rasijecanja cijevi, pristupiti zamjeni oštećenog dijela.

"Radovi teku planiranom dinamikom a sve ekipe su na terenu kako bi se kvar uspješno sanirao u što kraćem vremenskom roku. Podsjećamo, već duže vrijeme na ovom lokalitetu bilježimo isticanje vode zbog kvara na cjevovodu, a zbog izuzetno složene situacije nije se moglo odmah pristupiti popravci. Zbog ovih radova veće područje grada ostalo je bez snabdijevanja vodom", dodaju iz ViK-a.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/sve-veca-podrska-jos-jedna-zemlja-objavila-da-je-kosponzor-rezolucije-o-genocidu-u-srebrenici/544074?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije