Ministar Osmanović: "Bosanski inat bit će iskazan kroz spomenik s tenkom i našim braniteljima"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vojnik sreće

Potpuno promašeno spomeničko rješenje. Diletantski loša bofl, memorabilija. Anahroni figuralni kič koji karikaturalno unižava Odred i vikićevce. Baš kao i promašeni, prepun rupa i bolnih, prešućenih stvari, dokumentarac u pokušaju Arijane Saračević "VIKIĆ"! Parada (diletantskog) "pijanstva" i kiča.

Pitamo li se, ljudi, dokle?

Sramota spomen-ploče na Kazanima. Kamenje mudrosti mislioca- plagijatora Alije. Nesuvisla spomenčuga kralju Tvrtku- koju samoprozvana sveznadarka Kristina Ljevak nepismeno uspoređuje s ostvarenjima Ivana Meštrovića!. Pa sad i ovaj *spomenik* specijalcima na razini infantilije lego-kockica!

Ja1

Kakav tenk bolan, ja ovo je za nepovjerovati

Samir

Tenk u sred grada? Nije ih bilo dosta za vrijeme rata? Hocel ko kakvu fabriku da napravi za ove sto traze posla mjesto da se pakuju i hvataju prvi bus odavde?

Dno dna!

Ovi nipovci pobjegli iz SDA, ali SDA iz njih ne može! Nastavili esdeaovsko uništavanje svega, ali pod drugim imenom. Svi koji znamo šta su vikićevci, kao udarna snaga na čelu svih policajaca, teritorijalaca i sarajevske goluruke mladosti, značili za grad, samo možemo propadati u zemlju zbog još jednog blama i srama.

Tenjak T 2024

Trebali su ga gore malo visocije kod Građevine u parku. Bolje se vidi.

Šta je Bošnji bolje...

tenk ili čakija?

Tatar

Možeš misliti moj ministre koliko bi za nas žive i za našu djecu bio važan projekat otvaranja jedne solidne firme pa da mirne duše mogu djeci kazati da ne moraju ići odavde.Ali na žalost nemate vi ni znanja ni sluha ni motivacije za takve projekte

/ Najnovije