Ministar Adnan Šteta objavio fotografije i napisao na Facebooku: 'Bliži se kraj projekta'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kakoba

Neki dan si rekao da je otvoreno

Po carsiji se prica

Da je ministar po profesiji visi konobar, tako nesto, sa Sokoca, kako on zna šta je statika i dinamika.

Put putuje

Uradili saobracajnice,kružne tokove,obnovljena tramvajska pruga, uradili,prosirli …transferzala samo sto nije …pri kraju je, a po gradu svakodnevno saobracajni kolaps… Šta ovdje nije uredu ????

Ja1

Trebalo je ovima sto daju negativne komentare obezbijediti zaprezna kola i to blizu konja da ih posere kad vrsi nuzdu pa nek se voze makadamom, zao mi je momci za vas nema kolaca...

Put putuje

Trebalo je ovima sto daju negativne komentare obezbijediti zaprezna kola i to blizu konja da ih posere kad vrsi nuzdu pa nek se voze makadamom, zao mi je momci za vas nema kolaca... ka Ja1 Ma ja,sve je super,bas smo se umislili,šta hoćemo bolje,naše pare a još bismo zanovijetali,molim vas nemojte nam nabavljati zaprežna kola, bas smo se prepali,nemojte molim vas.

Boki

Steta je sto nisi sa Efendicem. Vas dvojica ima te dobre rezultate i ocjena je za 10 U nas u Hadzicima Hamdo je preporodio Opstinu, al uvjek ima onih koji kao nesto znaju i lupetaju.

Boki

Samo da Vas zamolim da ovaj vodovod rasformirate i napravite drugi.Nesto kao gradsko preduzece. Sad Centrotrans vozi redovno i tacno u minut. Znaci da je bahatost i lopovluk u pitanju, a vode na sve strane.

Nina

Šta je sa gradskim prevozom autobusa na relaciji Dobrinja do Ilidže,stalno autobus u kvaru,zar nema više uključenih autobusa.Zato vas nije briga za građane Dobrinje,koji se konstatno susreću sa ovim problemom, prevoza do Ilidže i nazad Sramota da se ne obezbijedi redovne linije u tom pravcu.

Prenj1

Nemojte tako ovaj ministar radi pravi poso' na sve strane evo počeo je i put u MZ Osjek na Ilidži sa Muzurom čitavih 350metara nije šala i to pred izbore jer im tu fali glasačkog tijela, a da postavili su i 5 ležećih policajaca to sam zaboravio.

bacili pare a opet ce biti guzve

izgleda da ce biti zavrseno kad snijeg zapada, a ***ve ce i dalje biti. zali boze para, a pravog efekta biti nece. vec ce sada i na ovom kruznom toku praviti udese, jer kod nas niko ne zna kako se vozi u kruznom toku, pa cak ni instruktori voznje.

/ Najnovije