Lana Pudar dobila čestitku iz Vlade KS: 'Iznova se radujemo podizanju bh. zastave'

1
Radiosarajevo.ba
Lana Pudar dobila čestitku iz Vlade KS: 'Iznova se radujemo podizanju bh. zastave'
FOTO: AA / Lana Pudar

Lana Pudar je opet oduševila Bosnu i Hercegovinu osvajanjem bronze na Europskom prvenstvu, u disciplini 200 metara delfin, a sada je za najbolju bosanskohercegovačku sportistkinju stigla čestitka i iz Vlade Kantona Sarajevo. 

Saopštenje Vlade KS prenosimo u cijelosti: 

"Još jedan sportski uspjeh i osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstu u plivanju našoj najboljoj plivačici Lani Pudar čestitali su čelnici Skupštine i Vlade KS, te zastupnici i ministri KS.

Pariz 2024 | Spektakularnom ceremonijom otvorene Olimpijske igre na rijeci Seni

Pariz 2024 | Spektakularnom ceremonijom otvorene Olimpijske igre na rijeci Seni

'Još jednom evropskom medaljom okitila se naša Lana Pudar, a svaki njen uspjeh na poseban način razgali i razveseli srca Bosanaca i Hercegovaca. Već nas je naša Lana navikava na pobjednička postolja širom svijeta, a mi se iznova radujemo podizanju naše zastave, te često himnoj njoj u čast, kao i svim njenim nastupima i pobjedama koje nas čine tako posnosnim i sretnim.

Draga Lana, čestitamo ti još jednu medalju, odličan nastup, novi juniorski rekord i sigurni smo da vrijeme koje dolazi je tvoje vrijeme, vrijeme tvojih sjajnih trka, odličnih rezultata, i radosti, za tebe, tvoju porodicu i sve nas.

Sretno i hrabro, naša Lana, u nove izazove i nove pobjede!', kaže se u čestitki najboljoj bosanskohercegovačkoj plivačici Lani Pudar iz Kantona Sarajevo."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije