Kome u Sarajevu smetaju tramvaji? Novi pokušaj vandalizma, pogledajte snimak

8
Radiosarajevo.ba
Kome u Sarajevu smetaju tramvaji? Novi pokušaj vandalizma, pogledajte snimak
Foto: Kolaž / Novi pokušaj vandalizma

Ministar saobraćaja u Kantonu Sarajevu Adnan Šteta (SDP) danas, 2. aprila podijelio je na svom Facebook nalogu snimak koji je nastao na Drveniji.

Vandali su ponovo pokušali oštetiti jedan od sarajevskih tramvaja.

"Jutros smo dobili ovaj snimak koji je snimljen sinoć u 23:00. Dio snimka objavljujemo.

Evo šta piše u pismu Željke Cvijanović UN-u upućenom uz posredovanje ruske misije

Evo šta piše u pismu Željke Cvijanović UN-u upućenom uz posredovanje ruske misije

Na stanici na Drveniji pokušali su sprejevima šarati stari tramvaj. Bez obzira o kojem tramvaju se radi, svaki je naš, svaki je javno dobro i niko ne smije ovako da se odnosi prema nečemu što je vlasništvo svih građana!

Svaku granicu ste prešli sa šaranjem stanica, starih i novih vozila i sa uništavanjem imovine!
Hvala slučajnom prolazniku na snimku, vozaču tramvaja za reakciju kojom je sačuvao tramvaj od novog šaranja. Očekujem što hitnije djelovanje nadležnih institucija, procesuiranje i sankcionisanje svih osoba koje uništavaju imovinu", poručio je Šteta.

Jutros smo dobili ovaj snimak koji je snimljen sinoć u 23:00. Dio snimka objavljujemo. Na stanici na Drveniji pokušali su sprejevima šarati stari tramvaj. Bez obzira o kojem tramvaju se radi, svaki je naš, svaki je javno dobro i niko ne smije ovako da se odnosi prema nečemu što je vlasništvo svih građana! Svaku granicu ste prešli sa šaranjem stanica, starih i novih vozila i sa uništavanjem imovine! Hvala slučajnom prolazniku na snimku, vozaču tramvaja za reakciju kojom je sačuvao tramvaj od novog šaranja. Očekujem što hitnije djelovanje nadležnih institucija, procesuiranje i sankcionisanje svih osoba koje uništavaju imovinu.

Posted by Adnan Šteta on Tuesday, April 2, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije