! / Kolegij Skupštine podnio krivične prijave protiv Smiljane Viteškić i Mirze Čelika

16. 01. 2020. u 14:47:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo podnio je krivične prijave protiv dopredsjedavajuće Smiljane Viteškić i zastupnika Mirze Čelika, objavila je na svom Facebook profilu predsjedavajuća Skupštine KS Danijela Kristić (Narod i Pravda).

„Obzirom da sam prije nekoliko trenutaka, putem medija informisana da je protiv mene podnesena krivična prijava, od strane nove skupštinske većine. Radi objektivnog informisanja javnosti, u prilogu se nalaze krivične prijave koje je podnio kolegij skupštine protiv dopredsjedavajuće Smiljane Viteškić i zastupnika, 'samoprozvanog predsjedavajućeg' Mirze Čelika“, napisala je.

Krivične prijave protiv Smiljane Viteškić i Mirze Čelika - undefined

FOTO: Facebook: Krivične prijave protiv Smiljane Viteškić i Mirze Čelika

Istakla je da odgovorno tvrdi da niti na jedan akt dostavljen od strane sekretarke Skupštine Almire Kulovac-Šetkić nije odbila staviti pečat.

Krivične prijave protiv Smiljane Viteškić i Mirze Čelika - undefined

FOTO: Facebook: Krivične prijave protiv Smiljane Viteškić i Mirze Čelika

„Nadam se da će Tužilaštvo KS biti ekspeditivno u ovom slučaju kao i u slučaju 'Pečat'. Obraz i čast, nemaju cijenu!“, poručila je Kristić.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA