Ko je na Vratniku posjekao zdrava stabla kestena? Građani ogorčeni

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Weer

U OVOM GRADU SVAKO SJECE, REZE I PILA BEZ DOZVOLE. NA BJELAVAMA JE GRADJEVINSKA FIRMA POSJEKLA BEZBROJ DRVECA, MZ. SE NIJE NI POMAKLA DA INTERVENISE. A ZNALA JE...

Ivan

Seljak ne vidi drvo, vidi oblovinu. Ne vidi životinju, vidi pečenje ili nepotreban živi oblik koji treba ubiti. Ne vidi čovjeka nego novčanik i nekoga koga može zaj*. Na žalost jedino su oni pobjedili u ratu.

Dfgv

***

Kiki

Također, na Gorici su posijekli cijeli šljivik zbog nekih ženturača iz komšiluka koje su rekle da treba posjeći. Nikakvog plana, nikakve struke, nego neko rek'o i sijeci

Ne pijem dok Paja vozi

***

Hladovina

Valjda nadležni znaju razlog. Ovo kestenje smeta infrastrukturi naročito korijenje koje unistava vodovodne i kanalizacione cijevi a negdje i podzemne elektro i telekom kablove . I ja bih sjedio u hladovini i palamudio šta i kako ?

Ljiljan

***

Glavni bos u mahali

Seljak ne vidi drvo, vidi oblovinu. Ne vidi životinju, vidi pečenje ili nepotreban živi oblik koji treba ubiti. Ne vidi čovjeka nego novčanik i nekoga koga može zaj*. Na žalost jedino su oni pobjedili u ratu. ka Ivan Neko ko je umislio da je glavni u Starom Gradu sjetio se zavičaja i Zebine šume i još po kojeg gaja i odmah naredio da se počne s sječom drveća, pa i zdravog, u opštini. Da ga ne podsjeća na zavičajni kraj i volovska kola kako onomad reče g. Zuko.

/ Najnovije