Ko će Sarajlije uvesti u Novu godinu, Gradska uprava: Još ništa nije dogovoreno

Radiosarajevo.ba
Ko će Sarajlije uvesti u Novu godinu, Gradska uprava: Još ništa nije dogovoreno
Iako se u pojedinim bosanskohercegovačkim medijima pojavila informacija da će Sarajlije za najluđu noć zabavljati popularni izvođač Hari Mata Hari, iz Gradske uprave tvrde da još ništa nije dogovoreno.

"Jedan od prijedloga jeste bio Hari Varešanović, ali pregovori su još uvijek u toku. I ono što mogu potvrditi jeste to da još uvijek nije potpisan ugovor niti sa jednim izvođačem", rekli su za Radiosarajevo.ba iz Gradske uprave.

Kako saznajemo, iz Uprave još uvijek pregovaraju s Harijem i još jednim izvođačem.

"Još ništa nije gotovo. Nažalost ovo nam usporava procese. Ovo je spekulacija", rekao je za Radiosarajevo.ba izvor blizak gradonačelniku Abdulahu Skaki.

"Ono što je sigurno, jeste da će Sarajevo ponovo biti centar regije. Posljednje dvije godine, bosanskohercegovačka prijestolnica organizira spektakularne novogodišnje dočeke na otvorenom. Trend koji su postavili Dino Merlin i Zdravko Čolić, nastavljamo i na ovogodišnjem dočeku Nove, 2019. godine. Nastupit će regionalno priznate muzičke zvijezde, a u saradnji sa Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo, pripremamo promociju u Dubrovniku, Splitu, Skoplju, Tirani, Novom Pazaru, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani. Siguran sam da će Sarajevo ponovo biti centar regije", napisali su na Facebook profilu iz Gradske uprave. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije