Bh. zvijezda / Zdravko Čolić stigao u Sarajevo: Za Novu godinu bit će ludnica

08. 11. 2017. u 19:58:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Zdravko Čolić stigao je u Sarajevo. Povod njegovog dolaska je konferencija za medije koja će biti održana u četvrtak u Vijećnici, na kojoj će biti najavljen njegov nastup za javni doček Nove godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Pri dolasku u jedan sarajevski ugostiteljski objekt, najavio je kako će za novogodišnju noć u Sarajevu "biti ludnica".

Podsjećamo, centralna svečanost dočeka Nove godine u Sarajevu bi trebala biti održana na Trgu Bosne i Hercegovine, kao i prošle godine, a građani će uživati tri noći, i to 30. i 31. decembra te 1. januara 2018. godine.

Kako je za Radiosarajevo.ba kazao gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, u subotu, 30. decembra bit će organiziran prijem za turiste, ali i sve građane koji podrazumijeva piće dobrodošlice.

Prvu noć će nastupiti mladi sarajevski bendovi, a dio programa pripremit će i Muzička akademija u Sarajevu.

"Zaista i ove, kao i svake prethodne godine želimo Sarajevu i svim njegovim građanima ponuditi istinski spektakl i svijetu pokazati da smo spremni ponuditi ozbiljnu manifestaciju javnog dočeka Nove godine. Prošle godine smo uz Merlina pokazali koliko možemo, a i ove godine ćemo dati sve od sebe", kazao je Skaka i dodao kako se tri noći zaredom na Trgu BiH očekuje pravo novogodišnje slavlje.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA