Kažnjena žena, ćilimi i redar podijelili građane Sarajeva

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lulu

Nije ovo vidjelo gospodju. Kakva gospodja, to je primitivna mahalusa sljegla ko zna otkud. A i citava Hrasnica nije bolja.

Cuj

...podijeljena misljenja?? Pa ti sto je brane su isti ko i ona, ljudi koji nisu nikad trebali doci u grad. Danas, na zalost, ti papci imaju Internet.

Ljuta Krajina sila nebeska

Čuj brane....!

Ljuta Krajina sila nebeska

I onima sto kroz prozor tresu mrve sa ponjava i stolnjak.... Nemoj te ni njih zaboraviti za kazne...

Krkan

Seljanku na selo ili makar predgradje pa nek pere u svojoj avliji. Grade ko sve dodje da se sere po tebi i prilagodjava svojim seljackim navikama.

Hrasnica

Nije joj komšija zvao redara što čilimi smetaju nego da im nebi došao veliki račun za vodu. Mogla je samo dobiti opomenu a ne odmah pisati kaznu. Vidi se da žena nije finansijski dobra inaće bi pozvala praonicu a ne ona da pere. Neka redari kažnjavaju one što uništavaju fasade zgrada i ugožavaju živote građana stavljanjem kutija klima na iste, vezanje štikova i vješanje gaća po spratovima.. E taj film nećemo gledati.

Dnevni red

FUJ

Jole

Moze seljak otici sa sela ali selo iz njega nikada!!

Hugolina

I onima sto kroz prozor tresu mrve sa ponjava i stolnjak.... Nemoj te ni njih zaboraviti za kazne... ka Ljuta Krajina sila nebeska Jaaoo, kakve mrve? Novo Sarajevo, prekoputa Opstine. Bacaju kosu, po prozorima mi pire krompir bez mesa, na balkonu cepovi od pive i listici iz kladionice pocijepani. Oni su starosjedioci. S druge strane kuce pod balkonima koscuganje ko da jedu nosoroge, trotoar mastan od viska ruckova. To treba po dzepu.

/ Najnovije