Karić zatražila od udruženja da odbije saradnju s Kabirijem ili će izgubiti podršku Sarajeva

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kari kari

Ko o čemu... zabranila Katedralu na plakatu za Advent, čak je preimenovala u Winter fes(t)... S****la Cetinskog, fašizam joj je u krvi, a fol se bori protiv njega. Mislim da je cionisti koriste da narušava grad a i državu, samo toga još niste svjesni.

Nadimak...

Iako te ne gotivim jer ubires jeftine politicke bodove ovaj out sam na tvojoj strani i sagkasan sam da abraham grupa nema sta traziti po Sarajevu i bilo gdje drugo po BiH. Njemu njegov forto (jer su topla braca) i njegov dragi covic nosioc eu vrijednosti (ali samo do Jasenovca i nigdje dalje)

Trkac

Darko, pa imaš li imalo dostojanstva i ljudskosti? Tjeraš ljude da trče po smogu, zbog lične koristi, to su ti odavno trebali zabraniti. Ali eto izgleda politika važnija od zdravlja. Šta je sljedeće na redu što ćeš prodati zbog lične koristi? Graonačelnici svaka čast, samo treba biti ustrajna u svojim stavovima.

bijednik

>>Darko, pa imaš li imalo dostojanstva i ljudskosti? Tjeraš ljude da trče po smogu, zbog lične koristi, to su ti odavno trebali zabraniti. Ali eto izgleda politika važnija od zdravlja. Šta je sljedeće na redu što ćeš prodati zbog lične koristi? Graonačelnici svaka čast, samo treba biti ustrajna u svojim stavovima. ka Trkac<< Varao je on i na Beogradskom maratonu

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Sta si ti umislila da je budzet grada Sarajeva tvoj licni budzet? Kada govoris o ratu u Gazi, imas li barem jednu izjavu u kojoj osudjujes terorizam Hamasa ili ga skupovima podrzavas. Populizam koji ovakvim izjavama zelis steci je jadan i providan. Ali, eto sve to ide u radni staz i na bankovni racun. Neka ti je sretan nadolazeci kalendar!

neboiznadbosne

Supljatorka! Populističke gluposti koje prosipa narodu.Nije joj javna kasa i maraton njeni, pa da priča gluposti.Medjusobne obracune neka riješi s njim, neka ne uvlaci Sarajlije.Ako sud donese odluku po tuzbi, to je nesto drugo.Sram je bilo!

***

***

***

***

Da te naučim nešto

(...) abraham grupa nema sta traziti po Sarajevu i bilo gdje drugo po BiH (...) Jišmael je prema Bibliji Abrahamov prvorođenac sa služavkom Hagarom. U islamu je Jišmael, ili Ismail (arap: إسماعيل, Ismāʿīl) kako ga muslimani nazivaju. I judaizam i islam smatraju da je Jišmael praotac Arapa. Dakle, religija kršćanstvo i islam imaju isti korijen, JEVREJE !

Sarajevo 071

***

Poenta

Nakon ovoga vise nije bitno ko je sponzor vec ko ce ucestvovati u maratonu koji je pristao na takvog sponzora

/ Najnovije