Jusuf Pušina predsjedavajući Općinskog vijeća Stari Grad

Fena
Jusuf Pušina predsjedavajući Općinskog vijeća Stari Grad
AA / Jusuf Pušina
Novoizabrani vijećnici Općinskog vijeća Stari Grad danas su s načelnikom Općine Ibrahimom Hadžibajrićem dali svečanu izjavu.

Na kosntituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Stari Grad danas je izvršena verifikacija 31 vijećnika, iz deset političkih partija, koji su izabrani na lokalnim izborima 2. oktobra 2016. godine.

Vijećnici Amar Trbović (BOSS), Jasmin Skorupan i Said Katica (GDS) istupili su iz stranke i postali nezavisni vijećnici.

Na sjednici je danas za predsjedavajućeg Općinskog vijeća izabran Jusuf Pušina, koji je bio i jedini kandidat za tu poziciju. Pušina je bio kandidat sa Nezavisne liste.

Hadžibajrić je zahvalio starim vijećnicima na saradnji, te uz čestitke, novim vijećnicima poželio uspješan rad i pozvao ih na saradnju bez obzira na to iz koje političke stranke dolaze.

„Moja su vrata uvijek otvorena za razgovor i dobru saradnju. Vrijeme koje je pred nama pokazat će individualni kvalitet rada svih nas“, kazao je u kratkom obraćanju Hadžibajrić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije