Iz GRAS-a poslali apel građanima: "Grafiti na vozilima nam prave veliki problem"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Makis

Jbte apel. Udri kaznom da nezna odakle i kako da plati pa da vidis reda i zakona. Svima.

logicar

stavite kamere i povecate kazne. eno vam momak ispisao sve tramvaje i platio par stoja kazne

Konkretno u ovom slucaju NISAM protiv tagera.

Tag je preruzan, ali preruzna mi je i reklama. S tim da potonja ima jos i prikrivenu *****ijalnu pozadinu: pod krinkom ekstra profita za GRAS, unnistava se izgled grada raznobojjnim papanskim reklamama po tramvajima. Pa nije proizvodjac tramvaja uzalud inzenjerirao dizajn vozilla, da na njemu bude kasnije reklama???

Ha ja

A vi jedva docekali da ne vozite. Mora da su grafiti krivi sto vam pola tramvaja prodje prazno bez stajanja i sto se moraju cekati po pola sata.

Beti Bup

Pa jel saraju dok tramvaji voze, ili u Remizi? Sto ne cuvate?

Sasa

***

/ Najnovije